Një tjetër shkollë e gjuhës shqipe çelet në Gjermani

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Një tjetër shkollë e gjuhës shqipe çelet në Gjermani

Një premtim i dhënë, u bë realitet. Një tjetër shkollë e gjuhës shqipe ju shtua rrjetit të shkollave shqipe në Diasporë. Duke nisur nga data 25 gusht 2021 çdo të mërkurë do të nis mësimi i gjuhës shqipe në Gelsenkirchen, Gjermani.

Mësimi do të zhvillohet në ambientet e shkollës fillore Friedrich-Grillo-Shcule, një mundësi e dhënë për nxënësit shqiptar nga qyteti i Gelsenkirchen.

Lajmi është bërë i ditur në Facebook nga Teuta Abazi, Kryetare e Këshillit të Integrimit të Qytetit të Gelsenkirchen, e cila gjithashtu falenderon për kontributin e saj në arritjen e këtij qëllimi të përbashkët Anduena Stephan, Konsulle Nderi e Shqipërisë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Një premtim i dhënë, u bë realitet. Një tjetër shkollë e gjuhës shqipe ju shtua rrjetit të shkollave shqipe në Diasporë. Duke nisur nga data 25 gusht 2021 çdo të mërkurë do të nis mësimi i gjuhës shqipe në Gelsenkirchen, Gjermani.

Mësimi do të zhvillohet në ambientet e shkollës fillore Friedrich-Grillo-Shcule, një mundësi e dhënë për nxënësit shqiptar nga qyteti i Gelsenkirchen.

Lajmi është bërë i ditur në Facebook nga Teuta Abazi, Kryetare e Këshillit të Integrimit të Qytetit të Gelsenkirchen, e cila gjithashtu falenderon për kontributin e saj në arritjen e këtij qëllimi të përbashkët Anduena Stephan, Konsulle Nderi e Shqipërisë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Një premtim i dhënë, u bë realitet. Një tjetër shkollë e gjuhës shqipe ju shtua rrjetit të shkollave shqipe në Diasporë. Duke nisur nga data 25 gusht 2021 çdo të mërkurë do të nis mësimi i gjuhës shqipe në Gelsenkirchen, Gjermani.

Mësimi do të zhvillohet në ambientet e shkollës fillore Friedrich-Grillo-Shcule, një mundësi e dhënë për nxënësit shqiptar nga qyteti i Gelsenkirchen.

Lajmi është bërë i ditur në Facebook nga Teuta Abazi, Kryetare e Këshillit të Integrimit të Qytetit të Gelsenkirchen, e cila gjithashtu falenderon për kontributin e saj në arritjen e këtij qëllimi të përbashkët Anduena Stephan, Konsulle Nderi e Shqipërisë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.