Rreth 100 shqiptarë të bllokuar nga pasditja e djeshme në aeroportin e Veronës

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Rreth 100 shqiptarë të bllokuar nga pasditja e djeshme në aeroportin e Veronës

Rreth 100 qytetarë shqiptarë kanë mbetur të bllokuar prej pasdites së djeshme në aeroportin e Veronës teksa presin për të ardhur në atdhe. Kanë qenë vetë qytetarët, emigrantë që kanë kontaktuar me “BalkanWeb” duke vënë në dispozicion dhe video nga situata e krijuar në aeroport, ku dhjetëra familje me fëmijë të vegjël presin në korridoret e aeroportit për t’u kthyer.

“Jemi një grup prej 100 shqiptarësh të bllokuar në aeroportin e Veronës që dje prej orës 18:30 të mbrëmjes. Nuk na jep askush informacion se kur niset avioni.

Jemi të dëshpëruar, kjo është situata në të cilën ndodhemi. Biletën e kemi prerë me Air Albania, por kemi mbetur të bllokuar në aeroport dhe nuk dimë se çfarë do bëhet me ne”, shprehen qytetarët.

Ata shprehen më tej se rreth orës 9:00 i kanë ndarë në grupe dhe një pjesë do të shkojë në aeroportin e Malpensas dhe një pjesë tjetër do vijojë të presë në aeroportin e Veronës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Rreth 100 qytetarë shqiptarë kanë mbetur të bllokuar prej pasdites së djeshme në aeroportin e Veronës teksa presin për të ardhur në atdhe. Kanë qenë vetë qytetarët, emigrantë që kanë kontaktuar me “BalkanWeb” duke vënë në dispozicion dhe video nga situata e krijuar në aeroport, ku dhjetëra familje me fëmijë të vegjël presin në korridoret e aeroportit për t’u kthyer.

“Jemi një grup prej 100 shqiptarësh të bllokuar në aeroportin e Veronës që dje prej orës 18:30 të mbrëmjes. Nuk na jep askush informacion se kur niset avioni.

Jemi të dëshpëruar, kjo është situata në të cilën ndodhemi. Biletën e kemi prerë me Air Albania, por kemi mbetur të bllokuar në aeroport dhe nuk dimë se çfarë do bëhet me ne”, shprehen qytetarët.

Ata shprehen më tej se rreth orës 9:00 i kanë ndarë në grupe dhe një pjesë do të shkojë në aeroportin e Malpensas dhe një pjesë tjetër do vijojë të presë në aeroportin e Veronës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Rreth 100 qytetarë shqiptarë kanë mbetur të bllokuar prej pasdites së djeshme në aeroportin e Veronës teksa presin për të ardhur në atdhe. Kanë qenë vetë qytetarët, emigrantë që kanë kontaktuar me “BalkanWeb” duke vënë në dispozicion dhe video nga situata e krijuar në aeroport, ku dhjetëra familje me fëmijë të vegjël presin në korridoret e aeroportit për t’u kthyer.

“Jemi një grup prej 100 shqiptarësh të bllokuar në aeroportin e Veronës që dje prej orës 18:30 të mbrëmjes. Nuk na jep askush informacion se kur niset avioni.

Jemi të dëshpëruar, kjo është situata në të cilën ndodhemi. Biletën e kemi prerë me Air Albania, por kemi mbetur të bllokuar në aeroport dhe nuk dimë se çfarë do bëhet me ne”, shprehen qytetarët.

Ata shprehen më tej se rreth orës 9:00 i kanë ndarë në grupe dhe një pjesë do të shkojë në aeroportin e Malpensas dhe një pjesë tjetër do vijojë të presë në aeroportin e Veronës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.