Greqi/Humb jetën në aksident tragjik studenti shqiptar 22-vjeçar

E premte, 26 Nëntor, 2021
E premte, 26 Nëntor, 2021

Greqi/Humb jetën në aksident tragjik studenti shqiptar 22-vjeçar

Qytetarët e Volos shprehin dhimbjen e tyre për humbjen e parakohshme të të riut shqiptar, student dhe njeri shumë i mirë e i dashur, ndërsa mesazhet e ngushëllimeve kanë mbushur rrjetet sociale.

Gimi ose Xhimi për shokët e tij bashkë me një shok 21 vjeçar udhëtonin me motor drejt nga zona Pelasgia në zonën Glifa, zona turistike të Magnesias, për t’u takuar me shokët për 15 gushtin, ditë festive për vendin. Një automjet drejtuar nga një 37 vjeçar vendas u preu rrugën pa kontrolluar fare, duke i përplasur në rrugë. Nga përplasja e fuqishme, 22 vjeçari shqiptar humbi jetën menjëherë ndërsa u plagos jashtë rrezikut për jetën shoku i tij 21 vjeçar.

Gimi Mena ishte një ndër të rinjtë më aktiv i komunitetit shqiptar të Volos, nxënës i kursit plotësues të gjuhës shqipe nga klasa e parë si dhe pjesëmarrës në të gjitha aktivitetet kulturore të zonës.

Qytetarët e Volos shprehin dhimbjen e tyre për humbjen e parakohshme të të riut shqiptar, student dhe njeri shumë i mirë e i dashur, ndërsa mesazhet e ngushëllimeve kanë mbushur rrjetet sociale.

Gimi ose Xhimi për shokët e tij bashkë me një shok 21 vjeçar udhëtonin me motor drejt nga zona Pelasgia në zonën Glifa, zona turistike të Magnesias, për t’u takuar me shokët për 15 gushtin, ditë festive për vendin. Një automjet drejtuar nga një 37 vjeçar vendas u preu rrugën pa kontrolluar fare, duke i përplasur në rrugë. Nga përplasja e fuqishme, 22 vjeçari shqiptar humbi jetën menjëherë ndërsa u plagos jashtë rrezikut për jetën shoku i tij 21 vjeçar.

Gimi Mena ishte një ndër të rinjtë më aktiv i komunitetit shqiptar të Volos, nxënës i kursit plotësues të gjuhës shqipe nga klasa e parë si dhe pjesëmarrës në të gjitha aktivitetet kulturore të zonës.