Grupi muzikor arbëresh “Shega” publikon albumin e parë

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Grupi muzikor arbëresh “Shega” publikon albumin e parë

Grupi muzikor arbëresh “Shega” ka publikuar albumin e parë me këngë. Ishte vetë grupi që e bëri të ditur dhe datën e publikimit, pak ditë më parë.

Pjesë e këtij albumi pritet të jenë këngët “Drita”, “Lumturi” dhe “Arianne”, të cilat janë regjistruar gjatë muajit qershor në studio muzikore. Pesë të rinjtë arbëreshë nga ngulimi “Hora e Arbëreshëvet” janë bërë bashkë në sajë të pasionit për muzikën dhe për gjuhën e mëmës, të ruajtur prej gjashtë shekujsh.

Lexo edhe- SHEGA publikon “Niko”, kënga e zemërimit, betejës e shpengimit

Ndërkaq, një javë më parë u publikua kënga e tyre e re që është pjesë e këtij albumi, “Niko”. Albumin e plotë mund ta degjoni ketu.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Grupi muzikor arbëresh “Shega” ka publikuar albumin e parë me këngë. Ishte vetë grupi që e bëri të ditur dhe datën e publikimit, pak ditë më parë.

Pjesë e këtij albumi pritet të jenë këngët “Drita”, “Lumturi” dhe “Arianne”, të cilat janë regjistruar gjatë muajit qershor në studio muzikore. Pesë të rinjtë arbëreshë nga ngulimi “Hora e Arbëreshëvet” janë bërë bashkë në sajë të pasionit për muzikën dhe për gjuhën e mëmës, të ruajtur prej gjashtë shekujsh.

Lexo edhe- SHEGA publikon “Niko”, kënga e zemërimit, betejës e shpengimit

Ndërkaq, një javë më parë u publikua kënga e tyre e re që është pjesë e këtij albumi, “Niko”. Albumin e plotë mund ta degjoni ketu.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.