Fotografi gjerman mahnitet nga bukuritë shqiptare: Një vend i mrekullueshëm

E hënë, 20 Shtator, 2021
E hënë, 20 Shtator, 2021

Fotografi gjerman mahnitet nga bukuritë shqiptare: Një vend i mrekullueshëm

Fotografi gjerman Von Mitrich ka vizituar Shqipërinë në ditët e nxehta të korrikut. Ai ka postuar një foto mahnitëse të Alpeve shqiptare, duke saktësuar se ky vend i mrekullueshëm e meriton vëmendjen e të pasionuarve të udhëtimeve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Von Mitrich (@vonmitrich)

“Sapo u ktheva nga një udhëtim në Shqipëri. Në mendimin tim, ky vend i mrekullueshëm meriton një vëmendje të madhe të pasionuarve të udhëtimeve”, thotë ai.

Von Mitrich është një fotograf profesionist gjerman i njohur ndërkombëtarisht. Qëllimi kryesor i fotografive të tij është të tregojë njerëzve se bota jonë është e mrekullueshme dhe e shumëanshme.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Fotografi gjerman Von Mitrich ka vizituar Shqipërinë në ditët e nxehta të korrikut. Ai ka postuar një foto mahnitëse të Alpeve shqiptare, duke saktësuar se ky vend i mrekullueshëm e meriton vëmendjen e të pasionuarve të udhëtimeve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Von Mitrich (@vonmitrich)

“Sapo u ktheva nga një udhëtim në Shqipëri. Në mendimin tim, ky vend i mrekullueshëm meriton një vëmendje të madhe të pasionuarve të udhëtimeve”, thotë ai.

Von Mitrich është një fotograf profesionist gjerman i njohur ndërkombëtarisht. Qëllimi kryesor i fotografive të tij është të tregojë njerëzve se bota jonë është e mrekullueshme dhe e shumëanshme.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.