Prezantohet në Bashkinë e Barit aktiviteti në kuadër të 30 vjetorit të eksodit

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Prezantohet në Bashkinë e Barit aktiviteti në kuadër të 30 vjetorit të eksodit

“Shqiponjat e Mëndafshta” njoftojnë nëpërmjet një postimi në facebook është prezantuar sot në Bashkinë e Barit iniciativat me rastin e tridhjetëvjetorit të anijes Vlora. Këto iniciativa, që do të zhvillohen në datat 5-8 gusht, janë organizuar me mbështetjen e Bashkisë së Barit, Bashkia Durrës, Bashkia Tiranë, Konsullata e Përgjithshme e Republikes së Shqipërise në Bari me Konsullen Genta Mburimi.

Sic mund të shihni aktiviteti i organizuar nga Fondacioni Migrantes, Kujdesi Pastoral I Katolikeve Shqiptarë në Itali, Don Elia Matija, Instituti për historinë antifashiste dhe Italinë Bashkohore, Le Aquile di Seta, Teatri Publik Pugliez, Nicola Genco, Giorgia Salicandro, Ekland Hasa dhe Luigi Taccone inauguroi këtë projekt.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

“Shqiponjat e Mëndafshta” njoftojnë nëpërmjet një postimi në facebook është prezantuar sot në Bashkinë e Barit iniciativat me rastin e tridhjetëvjetorit të anijes Vlora. Këto iniciativa, që do të zhvillohen në datat 5-8 gusht, janë organizuar me mbështetjen e Bashkisë së Barit, Bashkia Durrës, Bashkia Tiranë, Konsullata e Përgjithshme e Republikes së Shqipërise në Bari me Konsullen Genta Mburimi.

Sic mund të shihni aktiviteti i organizuar nga Fondacioni Migrantes, Kujdesi Pastoral I Katolikeve Shqiptarë në Itali, Don Elia Matija, Instituti për historinë antifashiste dhe Italinë Bashkohore, Le Aquile di Seta, Teatri Publik Pugliez, Nicola Genco, Giorgia Salicandro, Ekland Hasa dhe Luigi Taccone inauguroi këtë projekt.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.