Turistët izraelitë mahniten me Bjeshkët e Kukësit

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Turistët izraelitë mahniten me Bjeshkët e Kukësit

Rreth 50 turistë izraelitë kanë vizituar Bjeshkët e Kukësit përmes turit nga Peshkopia në Kolesjan-Vajvodë -Turaj -Novosej – Kukës.

Klodioan Hajdari i cili ishte edhe drejtuesi i Guidës i cili ka qenë inciatori kryesor që kjo axhensi turistike të realizojë udhetime edhe në Bjeshkët e Kukësit.

Që nga 7 Qeshori rreth 8 grupe të ndyshme me Turistë Izraelitë kanë vizituar Bjeshkët dhe Drinin e Zi në Ujmisht.

Shtegu i Ngjyrave , Gjallica dhe Bjeshkët e tjera të Kukësit si Vajvoda ,Kroi i Bardhë, Kallabaku ,Guri i Mëngjesit dhe Pikllima kanë qenë destinacione të fekuentura nga Turistë vendas dhe të huaj.

Nga muaji Maj e deri sot Kukësin e kanë vizituar rrreth 5000 turistë vendas dhe të huaj . Ky është një numër në rritje me vitin e kalur.Risia për këtë vit është që agjensitë shqiptare që punojnë me turistë të huaj kanë futur në program edhe Kukësin me destinacionet që ka.

Banorët e fshatrave për rreth bjeshkëve kanë ngjallë interesim për të investuar në Bujtina apo restorante.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Rreth 50 turistë izraelitë kanë vizituar Bjeshkët e Kukësit përmes turit nga Peshkopia në Kolesjan-Vajvodë -Turaj -Novosej – Kukës.

Klodioan Hajdari i cili ishte edhe drejtuesi i Guidës i cili ka qenë inciatori kryesor që kjo axhensi turistike të realizojë udhetime edhe në Bjeshkët e Kukësit.

Që nga 7 Qeshori rreth 8 grupe të ndyshme me Turistë Izraelitë kanë vizituar Bjeshkët dhe Drinin e Zi në Ujmisht.

Shtegu i Ngjyrave , Gjallica dhe Bjeshkët e tjera të Kukësit si Vajvoda ,Kroi i Bardhë, Kallabaku ,Guri i Mëngjesit dhe Pikllima kanë qenë destinacione të fekuentura nga Turistë vendas dhe të huaj.

Nga muaji Maj e deri sot Kukësin e kanë vizituar rrreth 5000 turistë vendas dhe të huaj . Ky është një numër në rritje me vitin e kalur.Risia për këtë vit është që agjensitë shqiptare që punojnë me turistë të huaj kanë futur në program edhe Kukësin me destinacionet që ka.

Banorët e fshatrave për rreth bjeshkëve kanë ngjallë interesim për të investuar në Bujtina apo restorante.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.