Prezantohet risia më e fundit që lehtëson jetën e shqiptarëve

E enjte, 5 Gusht, 2021
E enjte, 5 Gusht, 2021

Prezantohet risia më e fundit që lehtëson jetën e shqiptarëve

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar Komisariatin e Ri Dixhital, ku shkruan se tashmë qytetarët mund të monitorojnë edhe reagimin e Policisë së Shtetit ndaj ankesës a kërkesës së tyre, vetëm me një klik nga smartfoni ose kompjuteri.

Postimi i Ramës

MIRËMËNGJES

dhe dhe Komisariatin e Ri Dixhital, ku është zgjeruar edhe hapësira për veprim e qytetarëve, të cilët ndër të tjera mund të monitorojnë edhe reagimin e Policisë së Shtetit ndaj ankesës a kërkesës së tyre, vetëm me një klik nga smartfoni ose kompjuteri, ju uroj një ditë të mbarë

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar Komisariatin e Ri Dixhital, ku shkruan se tashmë qytetarët mund të monitorojnë edhe reagimin e Policisë së Shtetit ndaj ankesës a kërkesës së tyre, vetëm me një klik nga smartfoni ose kompjuteri.

Postimi i Ramës

MIRËMËNGJES

dhe dhe Komisariatin e Ri Dixhital, ku është zgjeruar edhe hapësira për veprim e qytetarëve, të cilët ndër të tjera mund të monitorojnë edhe reagimin e Policisë së Shtetit ndaj ankesës a kërkesës së tyre, vetëm me një klik nga smartfoni ose kompjuteri, ju uroj një ditë të mbarë