Foto e Ditës/ Garda e New Jersey mirëpret Forcat e Armatosura të Shqipërisë

E enjte, 5 Gusht, 2021
E enjte, 5 Gusht, 2021

Foto e Ditës/ Garda e New Jersey mirëpret Forcat e Armatosura të Shqipërisë

Garda Kombëtare e New Jersey ka mirëpritur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës anëtarë nga Forcat e Armatosura të Shqipërisë nga data 5 deri në 18 korrik.

Vizitat e tyre përfshin ndalesa të ndryshme në Bazën e Përbashkët McGuire-Dix-Lakehurst, Krahun e 108-të dhe Krahun Luftëtar të 177-të!

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Garda Kombëtare e New Jersey ka mirëpritur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës anëtarë nga Forcat e Armatosura të Shqipërisë nga data 5 deri në 18 korrik.

Vizitat e tyre përfshin ndalesa të ndryshme në Bazën e Përbashkët McGuire-Dix-Lakehurst, Krahun e 108-të dhe Krahun Luftëtar të 177-të!

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.