Universiteti Bujqësor i Tiranës partneritet me universitetin e njohur austriak

E diel, 28 Maj, 2023
E diel, 28 Maj, 2023

Universiteti Bujqësor i Tiranës partneritet me universitetin e njohur austriak

Universiteti Bujqësor i Tiranës do të ketë një partneritet strategjik me atë austriak, BOKU, duke thelluar kështu bashkëpunimin mes dy vendeve në fushën e zhvillimit rural dhe turistik.

Lajmi bëhet i ditur gjatë vizitës së kryeministrit Edi Rama në Vjenë shoqëruar nga ministrja e Bujqësisë, Milva Ekonomi.

“Me Kryeministrin Rama gjatë vizitës në Vjenë, Austri mbi partneritetin strategjik midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe atij austriak BOKU dhe për të thelluar bashkëpunimin mes dy vendeve në fushën e zhvillimit rural e turistik”, shkruan ajo në rrjetet sociale.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Universiteti Bujqësor i Tiranës do të ketë një partneritet strategjik me atë austriak, BOKU, duke thelluar kështu bashkëpunimin mes dy vendeve në fushën e zhvillimit rural dhe turistik.

Lajmi bëhet i ditur gjatë vizitës së kryeministrit Edi Rama në Vjenë shoqëruar nga ministrja e Bujqësisë, Milva Ekonomi.

“Me Kryeministrin Rama gjatë vizitës në Vjenë, Austri mbi partneritetin strategjik midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe atij austriak BOKU dhe për të thelluar bashkëpunimin mes dy vendeve në fushën e zhvillimit rural e turistik”, shkruan ajo në rrjetet sociale.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Universiteti Bujqësor i Tiranës do të ketë një partneritet strategjik me atë austriak, BOKU, duke thelluar kështu bashkëpunimin mes dy vendeve në fushën e zhvillimit rural dhe turistik.

Lajmi bëhet i ditur gjatë vizitës së kryeministrit Edi Rama në Vjenë shoqëruar nga ministrja e Bujqësisë, Milva Ekonomi.

“Me Kryeministrin Rama gjatë vizitës në Vjenë, Austri mbi partneritetin strategjik midis Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe atij austriak BOKU dhe për të thelluar bashkëpunimin mes dy vendeve në fushën e zhvillimit rural e turistik”, shkruan ajo në rrjetet sociale.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.