Itali/ “Dhuna nuk ka ngjyrë”, avokatja shqiptare moderatore e takimit

E martë, 16 Gusht, 2022
E martë, 16 Gusht, 2022

Itali/ “Dhuna nuk ka ngjyrë”, avokatja shqiptare moderatore e takimit

Danaida Delaj është avokate në Modena dhe drejton Komitetin e Konsultimit për Integrimin, gjithashtu është “Ambasadore e Kombit”.

Avokatja shqiptare do të moderojë takimin “Dhuna nuk ka ngjyra: kulturat në krahasim”. Në takim do të prezantohen dëshmi të historive të integrimit nga të rinjtë emigrant të gjeneratës së dytë.

Në këtë takim do të jenë të pranishëm përfaqësues të shoqatave të ndryshme ku do të flasin lidhur me këtë fenomen.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Danaida Delaj është avokate në Modena dhe drejton Komitetin e Konsultimit për Integrimin, gjithashtu është “Ambasadore e Kombit”.

Avokatja shqiptare do të moderojë takimin “Dhuna nuk ka ngjyra: kulturat në krahasim”. Në takim do të prezantohen dëshmi të historive të integrimit nga të rinjtë emigrant të gjeneratës së dytë.

Në këtë takim do të jenë të pranishëm përfaqësues të shoqatave të ndryshme ku do të flasin lidhur me këtë fenomen.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.