Gjermani/ I riu shqiptar 28 ditë rrugë për të mbërritur në vendlindje

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

Gjermani/ I riu shqiptar 28 ditë rrugë për të mbërritur në vendlindje

Ahmet Shala është i riu shqiptar që zgjodhi të udhëtoi me biçikleta nga Gjermania në Kosovë. Ai ka udhëtuar për 28 ditë radhazi dhe ka përshkuar 1997 kilometra në total.

Ditën e djeshme mbërriti në Kosovë dhe vendosur në biçikletë mbante dhe flamurin kuq e zi.

Ndalesa e parë ka qenë në vendlindjen e tij në Pejë, ku edhe është pritur nga kryetari i Bashkisë Pejës, Gazmend Muhaxheri, i cili e ka falenderuar të riun për vizitën e veçantë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ahmet Shala është i riu shqiptar që zgjodhi të udhëtoi me biçikleta nga Gjermania në Kosovë. Ai ka udhëtuar për 28 ditë radhazi dhe ka përshkuar 1997 kilometra në total.

Ditën e djeshme mbërriti në Kosovë dhe vendosur në biçikletë mbante dhe flamurin kuq e zi.

Ndalesa e parë ka qenë në vendlindjen e tij në Pejë, ku edhe është pritur nga kryetari i Bashkisë Pejës, Gazmend Muhaxheri, i cili e ka falenderuar të riun për vizitën e veçantë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ahmet Shala është i riu shqiptar që zgjodhi të udhëtoi me biçikleta nga Gjermania në Kosovë. Ai ka udhëtuar për 28 ditë radhazi dhe ka përshkuar 1997 kilometra në total.

Ditën e djeshme mbërriti në Kosovë dhe vendosur në biçikletë mbante dhe flamurin kuq e zi.

Ndalesa e parë ka qenë në vendlindjen e tij në Pejë, ku edhe është pritur nga kryetari i Bashkisë Pejës, Gazmend Muhaxheri, i cili e ka falenderuar të riun për vizitën e veçantë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.