Gjermani/ Shkolla e mësimit plotësues të gjuhës shqipe mbyll vitin shkollor

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

Gjermani/ Shkolla e mësimit plotësues të gjuhës shqipe mbyll vitin shkollor

Shkolla e mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Düsseldorf, Neuss e Dormagen mbylli vitin shkollor 2020-2021.

Për shkak të pandemisë, ky vit shkollor u mbyll ndryshe, pa ceremoni festive. Shkolla e gjuhës shqipe në qytetin e Dusseldorfit u hap në vitin 1985. Mësimi i gjuhës shqipe në këtë shkollë zhvillohet një herë në javë dhe zgjat për rreth 3 orë.

“Viti shkollor 2020/2021 ishte më ndryshe për shkak të Covid -19. Megjithatë, nxënësit mbaruan mësimet suksesshëm. I urojmë të gjithë ata nxënës që mbaruan shkollën shqipe dhe u urojmë mirëseardhje nxënësve të rinj”, shkruhet në faqen e facebook të “Shkollës shqipe në Düsseldorf, Neuss e Dormagen”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla e mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Düsseldorf, Neuss e Dormagen mbylli vitin shkollor 2020-2021.

Për shkak të pandemisë, ky vit shkollor u mbyll ndryshe, pa ceremoni festive. Shkolla e gjuhës shqipe në qytetin e Dusseldorfit u hap në vitin 1985. Mësimi i gjuhës shqipe në këtë shkollë zhvillohet një herë në javë dhe zgjat për rreth 3 orë.

“Viti shkollor 2020/2021 ishte më ndryshe për shkak të Covid -19. Megjithatë, nxënësit mbaruan mësimet suksesshëm. I urojmë të gjithë ata nxënës që mbaruan shkollën shqipe dhe u urojmë mirëseardhje nxënësve të rinj”, shkruhet në faqen e facebook të “Shkollës shqipe në Düsseldorf, Neuss e Dormagen”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla e mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Düsseldorf, Neuss e Dormagen mbylli vitin shkollor 2020-2021.

Për shkak të pandemisë, ky vit shkollor u mbyll ndryshe, pa ceremoni festive. Shkolla e gjuhës shqipe në qytetin e Dusseldorfit u hap në vitin 1985. Mësimi i gjuhës shqipe në këtë shkollë zhvillohet një herë në javë dhe zgjat për rreth 3 orë.

“Viti shkollor 2020/2021 ishte më ndryshe për shkak të Covid -19. Megjithatë, nxënësit mbaruan mësimet suksesshëm. I urojmë të gjithë ata nxënës që mbaruan shkollën shqipe dhe u urojmë mirëseardhje nxënësve të rinj”, shkruhet në faqen e facebook të “Shkollës shqipe në Düsseldorf, Neuss e Dormagen”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.