8 korrik / Në Tiranë organizohet “Samiti i Grave të Biznesit”

Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës dhe Dhoma e Biznesit e Diasporës Shqiptare organizon “Samiti i Grave të Biznesit” më 8 korrik 2021. Ky aktivitet do të organizohet në dy seanca: “Lidershipi i gruas në Biznes” dhe “Sfidat e Gruas Sipermarrëse të Diasporës në Situatë Pandemie”. Takim do të bëjë bashkë, gra sipërmarrëse të Diasporës … Vazhdoni me leximin e 8 korrik / Në Tiranë organizohet “Samiti i Grave të Biznesit”