Suedia zbut masat anti-COVID për rezidentët shqiptarë

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Suedia zbut masat anti-COVID për rezidentët shqiptarë

Duke nisur nga dita e sotme shtetasit rezidentë shqiptarë mund të udhëtojnë drejt Suedisë.

Referuar komunikatës së fundit të policisë suedeze, Shqipëria klasifikohet si vend me risk të ulët infektimi.

Klasifikimi bëhet mbi bazën e rezidencës dhe jo të shtetësisë. Kjo do të thotë se të gjithë ata që provojnë me dokument se janë rezidentë në Shqipëri mund të udhëtojnë drejt Suedisë me pasaportë biometrike, me vërtetim vendbanimi në Shqipëri, dhe me testin negativ Covid-19.

Informacionin e plotë dhe përditësimet do t’i gjeni në linkun e policisë suedeze

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Duke nisur nga dita e sotme shtetasit rezidentë shqiptarë mund të udhëtojnë drejt Suedisë.

Referuar komunikatës së fundit të policisë suedeze, Shqipëria klasifikohet si vend me risk të ulët infektimi.

Klasifikimi bëhet mbi bazën e rezidencës dhe jo të shtetësisë. Kjo do të thotë se të gjithë ata që provojnë me dokument se janë rezidentë në Shqipëri mund të udhëtojnë drejt Suedisë me pasaportë biometrike, me vërtetim vendbanimi në Shqipëri, dhe me testin negativ Covid-19.

Informacionin e plotë dhe përditësimet do t’i gjeni në linkun e policisë suedeze

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Duke nisur nga dita e sotme shtetasit rezidentë shqiptarë mund të udhëtojnë drejt Suedisë.

Referuar komunikatës së fundit të policisë suedeze, Shqipëria klasifikohet si vend me risk të ulët infektimi.

Klasifikimi bëhet mbi bazën e rezidencës dhe jo të shtetësisë. Kjo do të thotë se të gjithë ata që provojnë me dokument se janë rezidentë në Shqipëri mund të udhëtojnë drejt Suedisë me pasaportë biometrike, me vërtetim vendbanimi në Shqipëri, dhe me testin negativ Covid-19.

Informacionin e plotë dhe përditësimet do t’i gjeni në linkun e policisë suedeze

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.