Gjermani/ “Klubi i librit shqip”, nisma që filloi me Martin Camajn

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Gjermani/ “Klubi i librit shqip”, nisma që filloi me Martin Camajn

Organizata e Akademikëve gjermano shqiptare ODA në Hamburg ka nisur takimet letrare me fokus krijimtarinë e shkrimtarit Martin Camaj.

Takimi i parë është realuzuar vetëm për anëtarët e saj, por sipas oranizatorëve kjo është një nismë që synon të zgjerohet për publikun e gjerë. Të pranishit në takimin online lexuan, diskutuan dhe komentuan disa nga poezitë e Camajt në shqip dhe gjermanisht.

Ky takim ishte edhe hapi i parë i nismës së Oda “Klubi i librit shqip”.

Oda është një shoqatë që bashkon studentë të interesuar dhe alumni me një formim akademik.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Organizata e Akademikëve gjermano shqiptare ODA në Hamburg ka nisur takimet letrare me fokus krijimtarinë e shkrimtarit Martin Camaj.

Takimi i parë është realuzuar vetëm për anëtarët e saj, por sipas oranizatorëve kjo është një nismë që synon të zgjerohet për publikun e gjerë. Të pranishit në takimin online lexuan, diskutuan dhe komentuan disa nga poezitë e Camajt në shqip dhe gjermanisht.

Ky takim ishte edhe hapi i parë i nismës së Oda “Klubi i librit shqip”.

Oda është një shoqatë që bashkon studentë të interesuar dhe alumni me një formim akademik.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.