Francë/ Gatime shqiptare në zemër të Lionit në ditën e Refugjatëve

E enjte, 25 Prill, 2024
E enjte, 25 Prill, 2024

Francë/ Gatime shqiptare në zemër të Lionit në ditën e Refugjatëve

Armand Hasanpapaj dhe nëna e tij Fatime në ditën e Refugjatëve si simbolikë vendosën të gatuajnë gatime tradicionale shqiptare, byrek, tollumba etj.

Eventi u mbajt në Place Carnot, Lyon 2. Armand Hasanpapaj jeton në Francë që kur ishte 16 vjeç dhe 10 vitet e fundit ushtron profesionin e kuzhinierit, ku është cilësuar ndër më të mirët atje.

“Në bashkëpunim me Forumin e Refugjatëve këtu në Lion në datën 20 është dita që dalin të gjithë për mbrojtjen e të drejtave të refugjatëve dhe pasi bëhet ecja në të gjithë qytetin e Lionit ne vendosëm që të bëjmë në mes të sheshit, të prezantojmë ushqime shqiptare si byreku, tollumbat, me nënën time dhe është diçka shumë e bukur që tregon sa më shumë dhe vlerat ushqimore dhe mendimin mbi shqiptarët që të jetë diçka shumë pozitive”, është shprehur më herët Armandi në një intervistë për Disapora Shqiptare.

Lexo edhe- Francë/ Armand Hasanpapaj: Ja përse do të gatuaj byrek shqiptar në mes të Lionit

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Armand Hasanpapaj dhe nëna e tij Fatime në ditën e Refugjatëve si simbolikë vendosën të gatuajnë gatime tradicionale shqiptare, byrek, tollumba etj.

Eventi u mbajt në Place Carnot, Lyon 2. Armand Hasanpapaj jeton në Francë që kur ishte 16 vjeç dhe 10 vitet e fundit ushtron profesionin e kuzhinierit, ku është cilësuar ndër më të mirët atje.

“Në bashkëpunim me Forumin e Refugjatëve këtu në Lion në datën 20 është dita që dalin të gjithë për mbrojtjen e të drejtave të refugjatëve dhe pasi bëhet ecja në të gjithë qytetin e Lionit ne vendosëm që të bëjmë në mes të sheshit, të prezantojmë ushqime shqiptare si byreku, tollumbat, me nënën time dhe është diçka shumë e bukur që tregon sa më shumë dhe vlerat ushqimore dhe mendimin mbi shqiptarët që të jetë diçka shumë pozitive”, është shprehur më herët Armandi në një intervistë për Disapora Shqiptare.

Lexo edhe- Francë/ Armand Hasanpapaj: Ja përse do të gatuaj byrek shqiptar në mes të Lionit

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Armand Hasanpapaj dhe nëna e tij Fatime në ditën e Refugjatëve si simbolikë vendosën të gatuajnë gatime tradicionale shqiptare, byrek, tollumba etj.

Eventi u mbajt në Place Carnot, Lyon 2. Armand Hasanpapaj jeton në Francë që kur ishte 16 vjeç dhe 10 vitet e fundit ushtron profesionin e kuzhinierit, ku është cilësuar ndër më të mirët atje.

“Në bashkëpunim me Forumin e Refugjatëve këtu në Lion në datën 20 është dita që dalin të gjithë për mbrojtjen e të drejtave të refugjatëve dhe pasi bëhet ecja në të gjithë qytetin e Lionit ne vendosëm që të bëjmë në mes të sheshit, të prezantojmë ushqime shqiptare si byreku, tollumbat, me nënën time dhe është diçka shumë e bukur që tregon sa më shumë dhe vlerat ushqimore dhe mendimin mbi shqiptarët që të jetë diçka shumë pozitive”, është shprehur më herët Armandi në një intervistë për Disapora Shqiptare.

Lexo edhe- Francë/ Armand Hasanpapaj: Ja përse do të gatuaj byrek shqiptar në mes të Lionit

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.