Foto Dite/ Festa e Abetares shqiptare në Athinë

E enjte, 5 Gusht, 2021
E enjte, 5 Gusht, 2021

Foto Dite/ Festa e Abetares shqiptare në Athinë

Nxënësit e mësimit të gjuhës shqipe në qendrat e mësimit në Rendi dhe Aspropirgo, Athinë kanë kremtuar festën e Abetares dhe mbylljen e vitit shkollor.

Në një aktivitet ku të pranishëm ishin mësues, nxënës dhe prindër fëmijët festuan festën e abetares u pajisën me certifikatat e mbylljes së vitit shkollor 2020-2021.

Një vit i vështirë për në Greqi për shkak të masave anti-COVID, por dëshira e nxënësve nuk ka munguar për të ndjekur mësimin online.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Nxënësit e mësimit të gjuhës shqipe në qendrat e mësimit në Rendi dhe Aspropirgo, Athinë kanë kremtuar festën e Abetares dhe mbylljen e vitit shkollor.

Në një aktivitet ku të pranishëm ishin mësues, nxënës dhe prindër fëmijët festuan festën e abetares u pajisën me certifikatat e mbylljes së vitit shkollor 2020-2021.

Një vit i vështirë për në Greqi për shkak të masave anti-COVID, por dëshira e nxënësve nuk ka munguar për të ndjekur mësimin online.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.