Shkolla shqipe në New Jersey djep i ruajtjes së kulturës shqiptare

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Shkolla shqipe në New Jersey djep i ruajtjes së kulturës shqiptare

Shkolla shqipe që vepron në kuadër të Qendrës Kulturore Shqiptaro-Amerikane (QKSHA) me seli në Riverdale të Nju Xhersit kremtoi ditën e fundvitit shkollor dhe ndarjen e çertifikatave për nxënësit.

Një program i larmishëm artistik kryesisht me përmbajtje kombëtare u emitua nga nxënësit e kësaj shkolle, të cilët me përkushtim dhe sakrificë përpiqen që të ruajnë vlerat kulturore dhe traditat e origjinës.

Ky eveniment i cili kremtohet në mënyrë të veçantë nga komuniteti shqiptar në Amerikë, veçanërisht në Nju Xhersi dhe Nju Jork ngjall shumë interes tek popullata shqiptare e vendosur në këtë rajon.
Për më shumë rreth këtij evenimenti ndiqni videon

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla shqipe që vepron në kuadër të Qendrës Kulturore Shqiptaro-Amerikane (QKSHA) me seli në Riverdale të Nju Xhersit kremtoi ditën e fundvitit shkollor dhe ndarjen e çertifikatave për nxënësit.

Një program i larmishëm artistik kryesisht me përmbajtje kombëtare u emitua nga nxënësit e kësaj shkolle, të cilët me përkushtim dhe sakrificë përpiqen që të ruajnë vlerat kulturore dhe traditat e origjinës.

Ky eveniment i cili kremtohet në mënyrë të veçantë nga komuniteti shqiptar në Amerikë, veçanërisht në Nju Xhersi dhe Nju Jork ngjall shumë interes tek popullata shqiptare e vendosur në këtë rajon.
Për më shumë rreth këtij evenimenti ndiqni videon

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla shqipe që vepron në kuadër të Qendrës Kulturore Shqiptaro-Amerikane (QKSHA) me seli në Riverdale të Nju Xhersit kremtoi ditën e fundvitit shkollor dhe ndarjen e çertifikatave për nxënësit.

Një program i larmishëm artistik kryesisht me përmbajtje kombëtare u emitua nga nxënësit e kësaj shkolle, të cilët me përkushtim dhe sakrificë përpiqen që të ruajnë vlerat kulturore dhe traditat e origjinës.

Ky eveniment i cili kremtohet në mënyrë të veçantë nga komuniteti shqiptar në Amerikë, veçanërisht në Nju Xhersi dhe Nju Jork ngjall shumë interes tek popullata shqiptare e vendosur në këtë rajon.
Për më shumë rreth këtij evenimenti ndiqni videon

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.