Prezantohet rrjeti i studentëve të ekselencës shqiptaro-kanadeze

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Prezantohet rrjeti i studentëve të ekselencës shqiptaro-kanadeze

Shoqëria e Ekselencës Shqiptaro-Kanadeze do të prezantojë Rrjetin e Studentëve të Ekselencës Shqiptaro-Kanadeze. Në datën 24 qershor 2021 do të zhvillohet aktiviteti inaugurues: Një bisedë me liderët e rinj.

Në panel do të jenë katër profesionist ekselent të rinj shqiptaro-kanadez të sapodiplomuar, të cilët do të ndajnë eksperiencat e tyre dhe këshilla në fusha të ndryshme.

Takimi do të mbahet në platformën Zoom më datë 24 qershor, ora 07:30 (sipas orës në SHBA dhe Kanada).

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shoqëria e Ekselencës Shqiptaro-Kanadeze do të prezantojë Rrjetin e Studentëve të Ekselencës Shqiptaro-Kanadeze. Në datën 24 qershor 2021 do të zhvillohet aktiviteti inaugurues: Një bisedë me liderët e rinj.

Në panel do të jenë katër profesionist ekselent të rinj shqiptaro-kanadez të sapodiplomuar, të cilët do të ndajnë eksperiencat e tyre dhe këshilla në fusha të ndryshme.

Takimi do të mbahet në platformën Zoom më datë 24 qershor, ora 07:30 (sipas orës në SHBA dhe Kanada).

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shoqëria e Ekselencës Shqiptaro-Kanadeze do të prezantojë Rrjetin e Studentëve të Ekselencës Shqiptaro-Kanadeze. Në datën 24 qershor 2021 do të zhvillohet aktiviteti inaugurues: Një bisedë me liderët e rinj.

Në panel do të jenë katër profesionist ekselent të rinj shqiptaro-kanadez të sapodiplomuar, të cilët do të ndajnë eksperiencat e tyre dhe këshilla në fusha të ndryshme.

Takimi do të mbahet në platformën Zoom më datë 24 qershor, ora 07:30 (sipas orës në SHBA dhe Kanada).

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.