Dramaturgia shqiptare më e mirë në Gjermani, pjesë e “Pranvera e leximit”

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Dramaturgia shqiptare më e mirë në Gjermani, pjesë e “Pranvera e leximit”

Autorja shqiptare Enis Maçi, e shpallur në shtetin ku ka lindur dhe jeton, Gjermani, si dramaturgia e re më e mirë për sezonin artistik 2018-2019 do të jetë pjesë e aktivitetit “Pranvera e leximit”. Autorja Enis Maçi do të lexojë pjesë nga vëllimi i saj i eseve letrare “Eiscafé Europa”.

Ky aktivitet i zhvilluar në kuadër të pranverës së leximit të organizuar nga lektorët/et e DAAD në bashkëpunim me Goethe-Institut mund të ndiqet në platformën Zoom nga të gjithë ata që kanë dëshirë.

Aktiviteti do të zhvillohet më datë 9 qershor 2021, ora 18:00 në platformën Zoom dhe mund të ndiqet në linkun këtu.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Autorja shqiptare Enis Maçi, e shpallur në shtetin ku ka lindur dhe jeton, Gjermani, si dramaturgia e re më e mirë për sezonin artistik 2018-2019 do të jetë pjesë e aktivitetit “Pranvera e leximit”. Autorja Enis Maçi do të lexojë pjesë nga vëllimi i saj i eseve letrare “Eiscafé Europa”.

Ky aktivitet i zhvilluar në kuadër të pranverës së leximit të organizuar nga lektorët/et e DAAD në bashkëpunim me Goethe-Institut mund të ndiqet në platformën Zoom nga të gjithë ata që kanë dëshirë.

Aktiviteti do të zhvillohet më datë 9 qershor 2021, ora 18:00 në platformën Zoom dhe mund të ndiqet në linkun këtu.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Autorja shqiptare Enis Maçi, e shpallur në shtetin ku ka lindur dhe jeton, Gjermani, si dramaturgia e re më e mirë për sezonin artistik 2018-2019 do të jetë pjesë e aktivitetit “Pranvera e leximit”. Autorja Enis Maçi do të lexojë pjesë nga vëllimi i saj i eseve letrare “Eiscafé Europa”.

Ky aktivitet i zhvilluar në kuadër të pranverës së leximit të organizuar nga lektorët/et e DAAD në bashkëpunim me Goethe-Institut mund të ndiqet në platformën Zoom nga të gjithë ata që kanë dëshirë.

Aktiviteti do të zhvillohet më datë 9 qershor 2021, ora 18:00 në platformën Zoom dhe mund të ndiqet në linkun këtu.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.