Soreca viziton “NenaFarm”, sipërmarrjen e shqiptarit nga Kanadaja

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Soreca viziton “NenaFarm”, sipërmarrjen e shqiptarit nga Kanadaja

Ambasadori i BE në vendin tonë Luigi Soreca në kuadër të ditëve të Europës, ka vizituar sipërmarrjen “Nena Farm” në Lukovë. Një fermë e ngritur nga shqiptari Miltiadh Prifti, i cili e ndan jetën mes Shqipërisë dhe Kanadasë, me mbështejne e programeve të financimit të BE-së.

Lexo edhe: Historia / La Kanadanë për të vazhduar traditën e familjes në Lukovë  

“Një vend i shkëlyer për t’u vizituar “Nena Farm” dhe për të biseduar me Milton, i cili ndodhet në Kanada për të eksploruar tregun me cilësinë e lartë të vajit të ullirit që ka Lukova”, shkruan Soreca në Tweeter.

“NenaFarm” u krijua në vitin 2018. Një start up 100% dedikuar ullirit. Nena, sepse ishte ajo, gjyshja, rrëfimet dhe gatimet e saj, shpirti i vërtetë i kësaj sipërmarrjeje që tashmë ka kapërcyer oqeanin.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

 

 

Ambasadori i BE në vendin tonë Luigi Soreca në kuadër të ditëve të Europës, ka vizituar sipërmarrjen “Nena Farm” në Lukovë. Një fermë e ngritur nga shqiptari Miltiadh Prifti, i cili e ndan jetën mes Shqipërisë dhe Kanadasë, me mbështejne e programeve të financimit të BE-së.

Lexo edhe: Historia / La Kanadanë për të vazhduar traditën e familjes në Lukovë  

“Një vend i shkëlyer për t’u vizituar “Nena Farm” dhe për të biseduar me Milton, i cili ndodhet në Kanada për të eksploruar tregun me cilësinë e lartë të vajit të ullirit që ka Lukova”, shkruan Soreca në Tweeter.

“NenaFarm” u krijua në vitin 2018. Një start up 100% dedikuar ullirit. Nena, sepse ishte ajo, gjyshja, rrëfimet dhe gatimet e saj, shpirti i vërtetë i kësaj sipërmarrjeje që tashmë ka kapërcyer oqeanin.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

 

 

Ambasadori i BE në vendin tonë Luigi Soreca në kuadër të ditëve të Europës, ka vizituar sipërmarrjen “Nena Farm” në Lukovë. Një fermë e ngritur nga shqiptari Miltiadh Prifti, i cili e ndan jetën mes Shqipërisë dhe Kanadasë, me mbështejne e programeve të financimit të BE-së.

Lexo edhe: Historia / La Kanadanë për të vazhduar traditën e familjes në Lukovë  

“Një vend i shkëlyer për t’u vizituar “Nena Farm” dhe për të biseduar me Milton, i cili ndodhet në Kanada për të eksploruar tregun me cilësinë e lartë të vajit të ullirit që ka Lukova”, shkruan Soreca në Tweeter.

“NenaFarm” u krijua në vitin 2018. Një start up 100% dedikuar ullirit. Nena, sepse ishte ajo, gjyshja, rrëfimet dhe gatimet e saj, shpirti i vërtetë i kësaj sipërmarrjeje që tashmë ka kapërcyer oqeanin.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.