Turqi/ “Mësojmë shqip” seminar online për arkeologjinë

E martë, 22 Qershor, 2021
E martë, 22 Qershor, 2021

Turqi/ “Mësojmë shqip” seminar online për arkeologjinë

“Arkeologjia Sot” ka qenë tema e seminarit të organizuar nga shkolla “Mëso Shqip” në Turqi.

Të pranishëm në këtë seminar online ishin ambasadori i Shqipërisë në Turqi, Kastriot Robo, Dr.Gülnur Kurap (me origjinë Shqiptare /Shkodër), prof. Përparim Kabo etj.

Ambasadori Robo foli mbi rëndësinë e arkeologjisë, ndërsa dr. Kurap prezantoi një kolazh të bukur fotografik,germimet arkeologjike të bëra me grupin e vet. Profesor Kabo solli kumtesen e vlerave të shkëlqyera Shqiptare të cilat i përcolli me dijet e tij, që do të mbeten padyshim frymezim për të gjithë .

Ta pranishëm ishin gjithashtu edhe Mira Shehu ,Nënkryetare e Këshillit Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë, Anila Kadija, Musa Pali dhe Dritan Mashi, anëtarë të Këshillit Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

“Arkeologjia Sot” ka qenë tema e seminarit të organizuar nga shkolla “Mëso Shqip” në Turqi.

Të pranishëm në këtë seminar online ishin ambasadori i Shqipërisë në Turqi, Kastriot Robo, Dr.Gülnur Kurap (me origjinë Shqiptare /Shkodër), prof. Përparim Kabo etj.

Ambasadori Robo foli mbi rëndësinë e arkeologjisë, ndërsa dr. Kurap prezantoi një kolazh të bukur fotografik,germimet arkeologjike të bëra me grupin e vet. Profesor Kabo solli kumtesen e vlerave të shkëlqyera Shqiptare të cilat i përcolli me dijet e tij, që do të mbeten padyshim frymezim për të gjithë .

Ta pranishëm ishin gjithashtu edhe Mira Shehu ,Nënkryetare e Këshillit Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë, Anila Kadija, Musa Pali dhe Dritan Mashi, anëtarë të Këshillit Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.