Kroaci/ Diskutohet një linjë anijesh mes portit të Rijekës dhe Durrësit

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Kroaci/ Diskutohet një linjë anijesh mes portit të Rijekës dhe Durrësit

Një linjë anijesh mes portit të Rijekës në Kroaci dhe atij të Draçit (Durrësit) ishin temë e takimit të deputetes shqiptare në parlamentin kroat Ermina Lekaj Prljaskaj me drejtorin e administratës portuale të Rijekës, Denis Vukorepa.

Në këtë takim i pranishëm ishte dhe Presidenti i Këshillit të Pakicës Kombëtare shqiptare të Primorsko, Gani Xharrahi. Ka qenë vetë deputetja që bën të ditur lajmin përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Më 3 maj, 2021., në prani të Presidentit të Këshillit të Pakicës Kombëtare Shqiptare të Primorsko – Qarkut Goran Z. Gani Xharrahi, ne zhvilluam një takim pune me Drejtorin e Administratës Portuale të Rijekës Z. Denis Vukorepa.
Tema e takimit ishte të bëhej një marrëveshje midis Republikës së Kroacisë dhe Republikës së Shqipërisë në lidhje me zbatimin e projektit për krijimin e një linje anijeje midis portit të Rijekës dhe portit të Draçit”, shkruan znj. Prljaskaj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Një linjë anijesh mes portit të Rijekës në Kroaci dhe atij të Draçit (Durrësit) ishin temë e takimit të deputetes shqiptare në parlamentin kroat Ermina Lekaj Prljaskaj me drejtorin e administratës portuale të Rijekës, Denis Vukorepa.

Në këtë takim i pranishëm ishte dhe Presidenti i Këshillit të Pakicës Kombëtare shqiptare të Primorsko, Gani Xharrahi. Ka qenë vetë deputetja që bën të ditur lajmin përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Më 3 maj, 2021., në prani të Presidentit të Këshillit të Pakicës Kombëtare Shqiptare të Primorsko – Qarkut Goran Z. Gani Xharrahi, ne zhvilluam një takim pune me Drejtorin e Administratës Portuale të Rijekës Z. Denis Vukorepa.
Tema e takimit ishte të bëhej një marrëveshje midis Republikës së Kroacisë dhe Republikës së Shqipërisë në lidhje me zbatimin e projektit për krijimin e një linje anijeje midis portit të Rijekës dhe portit të Draçit”, shkruan znj. Prljaskaj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Një linjë anijesh mes portit të Rijekës në Kroaci dhe atij të Draçit (Durrësit) ishin temë e takimit të deputetes shqiptare në parlamentin kroat Ermina Lekaj Prljaskaj me drejtorin e administratës portuale të Rijekës, Denis Vukorepa.

Në këtë takim i pranishëm ishte dhe Presidenti i Këshillit të Pakicës Kombëtare shqiptare të Primorsko, Gani Xharrahi. Ka qenë vetë deputetja që bën të ditur lajmin përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Më 3 maj, 2021., në prani të Presidentit të Këshillit të Pakicës Kombëtare Shqiptare të Primorsko – Qarkut Goran Z. Gani Xharrahi, ne zhvilluam një takim pune me Drejtorin e Administratës Portuale të Rijekës Z. Denis Vukorepa.
Tema e takimit ishte të bëhej një marrëveshje midis Republikës së Kroacisë dhe Republikës së Shqipërisë në lidhje me zbatimin e projektit për krijimin e një linje anijeje midis portit të Rijekës dhe portit të Draçit”, shkruan znj. Prljaskaj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.