Greqi/ Ambasada: Gati dokumentat ID deri në këtë datë

E mërkurë, 12 Maj, 2021
E mërkurë, 12 Maj, 2021

Greqi/ Ambasada: Gati dokumentat ID deri në këtë datë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më datë 2 prill 2021 mund të tërheqin dokumentat pranë Zyrës Konsullore në Athinë.

Njoftimi i Ambasadës

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 26 mars 2021.
Për tërheqjen e dokumenteve biometrikë mund të paraqiteni pranë sporteleve të Zyrës Konsullore nga e hëna deri të premten, ora 08:00-15:00 ose të na kontaktoni në adresën tonë të e-mail-it consulate.athens@mfa.gov.al për t’ju ofruar opsionin e dërgesës së tyre përmes shërbimit postar.
Sqarohet se janë postuar të gjitha dokumentet për aplikimet e kryera deri në datën 2 prill 2021, për të cilat pranë Zyrës Konsullore është dorëzuar deklarata përkatëse.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më datë 2 prill 2021 mund të tërheqin dokumentat pranë Zyrës Konsullore në Athinë.

Njoftimi i Ambasadës

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 26 mars 2021.
Për tërheqjen e dokumenteve biometrikë mund të paraqiteni pranë sporteleve të Zyrës Konsullore nga e hëna deri të premten, ora 08:00-15:00 ose të na kontaktoni në adresën tonë të e-mail-it consulate.athens@mfa.gov.al për t’ju ofruar opsionin e dërgesës së tyre përmes shërbimit postar.
Sqarohet se janë postuar të gjitha dokumentet për aplikimet e kryera deri në datën 2 prill 2021, për të cilat pranë Zyrës Konsullore është dorëzuar deklarata përkatëse.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.