Zvicër/ Akademia e Shkencave takim me temë: “Këshilla praktike rreth Diabetit”

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Zvicër/ Akademia e Shkencave takim me temë: “Këshilla praktike rreth Diabetit”

Akademia e Shkencave të Lidershipit në Zvicër në kuadër të misionit “Ndaje dijen tënde me të tjerët për një botë më të mirë” organizon ligjeratën e radhës falas me temë: “Këshilla praktike rreth Diabetit”.

Ligjërues në këtë takim virtual është Dr. Alida Ramaj, eksperte e Shëndetit Publik, docente në Spitalin universitar në Köln dhe punonjëse profesionale në Spitalin universitar në Bern. Gjithashtu docente në qendrën e profesionistëve shëndetësor në Bern.

Ligjerata është falas dhe mund të ndiqet nga të gjithë në Zoom ose direkt në Facebook. Ky takim i radhës do të mbahet më 1 maj 2021 nga ora 18.00 deri në orën 18-30.

Përmes platformës Zoom, ofrohet mundësia për tí drejtuar pyetje eskpertes Ramaj.

Takimin mund ta ndinqi në këtë link: https://us02ëeb.zoom.us/j/85620577603?pëd=aHFoeTRKcËlpSEFDaFNxc1NJTËNNZz09&fbclid=IëAR2-jn_tZF_-Zecn2AK-l75hot8VGkPQt2gIsRbZ2g0-aËUdghuAIEUVV-o#success 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Akademia e Shkencave të Lidershipit në Zvicër në kuadër të misionit “Ndaje dijen tënde me të tjerët për një botë më të mirë” organizon ligjeratën e radhës falas me temë: “Këshilla praktike rreth Diabetit”.

Ligjërues në këtë takim virtual është Dr. Alida Ramaj, eksperte e Shëndetit Publik, docente në Spitalin universitar në Köln dhe punonjëse profesionale në Spitalin universitar në Bern. Gjithashtu docente në qendrën e profesionistëve shëndetësor në Bern.

Ligjerata është falas dhe mund të ndiqet nga të gjithë në Zoom ose direkt në Facebook. Ky takim i radhës do të mbahet më 1 maj 2021 nga ora 18.00 deri në orën 18-30.

Përmes platformës Zoom, ofrohet mundësia për tí drejtuar pyetje eskpertes Ramaj.

Takimin mund ta ndinqi në këtë link: https://us02ëeb.zoom.us/j/85620577603?pëd=aHFoeTRKcËlpSEFDaFNxc1NJTËNNZz09&fbclid=IëAR2-jn_tZF_-Zecn2AK-l75hot8VGkPQt2gIsRbZ2g0-aËUdghuAIEUVV-o#success 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Akademia e Shkencave të Lidershipit në Zvicër në kuadër të misionit “Ndaje dijen tënde me të tjerët për një botë më të mirë” organizon ligjeratën e radhës falas me temë: “Këshilla praktike rreth Diabetit”.

Ligjërues në këtë takim virtual është Dr. Alida Ramaj, eksperte e Shëndetit Publik, docente në Spitalin universitar në Köln dhe punonjëse profesionale në Spitalin universitar në Bern. Gjithashtu docente në qendrën e profesionistëve shëndetësor në Bern.

Ligjerata është falas dhe mund të ndiqet nga të gjithë në Zoom ose direkt në Facebook. Ky takim i radhës do të mbahet më 1 maj 2021 nga ora 18.00 deri në orën 18-30.

Përmes platformës Zoom, ofrohet mundësia për tí drejtuar pyetje eskpertes Ramaj.

Takimin mund ta ndinqi në këtë link: https://us02ëeb.zoom.us/j/85620577603?pëd=aHFoeTRKcËlpSEFDaFNxc1NJTËNNZz09&fbclid=IëAR2-jn_tZF_-Zecn2AK-l75hot8VGkPQt2gIsRbZ2g0-aËUdghuAIEUVV-o#success 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.