Zvicër/ Sipërmarrësi shqiptar: Hapja e bizneseve lehtësim i madh për ne

E enjte, 27 Janar, 2022
E enjte, 27 Janar, 2022

Zvicër/ Sipërmarrësi shqiptar: Hapja e bizneseve lehtësim i madh për ne

Sipërmarrësi shqiptar Muhamed Shaqiri, i cili jeton dhe ushtron aktivitetin e tij në Zvicër, ka folur për lehtësimin e masave nga autoritetet zviceriane, duke lejuar aktivitetet gastronomike të hapen.

Menaxheri i picerisë “Petinesca” në Studen shprehet i lumtur që pas një kohë të gjatë, lejohet ushtrimi i bizneseve gastronomike në vende të hapura. Muhamedi është shpresëplotë se me këtë vendim, biznesi i tij dhe bashkombasve të tjerë do të mund të rimëkëmbet. “Ky vendim është sadopak një lehtësim për ne dhe tani po shpresojmë që sa më shpejt jeta t`i kthehet normalitetit”, – shprehet Shaqiri.

“Humbjet janë të paparamendueshme. Besoj se për dy-tre vjet nuk do të mund të dalim sërish në gjendjen normal, pasi përjetuam një kolaps të vërtetë, pa mbështetjen e duhur të shtetit. Ky vendim është sadopak një lehtësim për ne dhe tani po shpresojmë që sa më shpejt jeta t`i kthehet normaliteti”, thekson ai.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Sipërmarrësi shqiptar Muhamed Shaqiri, i cili jeton dhe ushtron aktivitetin e tij në Zvicër, ka folur për lehtësimin e masave nga autoritetet zviceriane, duke lejuar aktivitetet gastronomike të hapen.

Menaxheri i picerisë “Petinesca” në Studen shprehet i lumtur që pas një kohë të gjatë, lejohet ushtrimi i bizneseve gastronomike në vende të hapura. Muhamedi është shpresëplotë se me këtë vendim, biznesi i tij dhe bashkombasve të tjerë do të mund të rimëkëmbet. “Ky vendim është sadopak një lehtësim për ne dhe tani po shpresojmë që sa më shpejt jeta t`i kthehet normalitetit”, – shprehet Shaqiri.

“Humbjet janë të paparamendueshme. Besoj se për dy-tre vjet nuk do të mund të dalim sërish në gjendjen normal, pasi përjetuam një kolaps të vërtetë, pa mbështetjen e duhur të shtetit. Ky vendim është sadopak një lehtësim për ne dhe tani po shpresojmë që sa më shpejt jeta t`i kthehet normaliteti”, thekson ai.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.