Foto Dite/ Vaksinohen 81 persona pranё Komunitetit Mysliman Shqiptaro-Amerikan

E mërkurë, 21 Prill, 2021
E mërkurë, 21 Prill, 2021

Foto Dite/ Vaksinohen 81 persona pranё Komunitetit Mysliman Shqiptaro-Amerikan

Komuniteti Mysliman Shqiptaro-Amerikan ka mundёsuar ambientet dhe kushtet pёr vaksinimin e popullsisё. Ditёn e sotme 81 persona janё vaksinuar pranё ambienteve Komunitetit Mysliman Shqiptaro-Amerikan në Waterbury, SHBA.

Komuniteti Mysliman Shqiptaro-Amerikan ka mundёsuar ambientet dhe kushtet pёr vaksinimin e popullsisё. Ditёn e sotme 81 persona janё vaksinuar pranё ambienteve Komunitetit Mysliman Shqiptaro-Amerikan në Waterbury, SHBA.