Slloveni/ Tekste shqip në shkollën fillore në Kranj

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Slloveni/ Tekste shqip në shkollën fillore në Kranj

Shkolla fillore “Jakoba Aljaža”, në Kranj të Sllovenisë është pajisur me tekste për mesimin e gjuhës shqie.e

Këto tekste janë një lehtësim të mësimit si dhe integrimit më të mirë të nxënësve shqiptar, shprehet Ambasada Shqiptare në Slloveni. Ndërkaq ajo është në komunikim dhe me shkolla të tjera të arsimit fillor në Slloveni.

POSTIMI I AMBASADES: 

Në përgjigje të kërkesës së shkollave fillore sllovene, Ambasada i dorëzoi shkollës fillore sllovene Jakoba Aljaža, në Kranj, tekste në gjuhën shqipe. 📚 🇦🇱

Këto tekste do të jenë në lehtësim të mësimit edhe të gjuhës sllovene dhe integrimit më të mirë të nxënësve shqiptarë.

Ndërkohë, Ambasada është në komunikim edhe me shkolla të tjera të arsimit fillor në Slloveni.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla fillore “Jakoba Aljaža”, në Kranj të Sllovenisë është pajisur me tekste për mesimin e gjuhës shqie.e

Këto tekste janë një lehtësim të mësimit si dhe integrimit më të mirë të nxënësve shqiptar, shprehet Ambasada Shqiptare në Slloveni. Ndërkaq ajo është në komunikim dhe me shkolla të tjera të arsimit fillor në Slloveni.

POSTIMI I AMBASADES: 

Në përgjigje të kërkesës së shkollave fillore sllovene, Ambasada i dorëzoi shkollës fillore sllovene Jakoba Aljaža, në Kranj, tekste në gjuhën shqipe. 📚 🇦🇱

Këto tekste do të jenë në lehtësim të mësimit edhe të gjuhës sllovene dhe integrimit më të mirë të nxënësve shqiptarë.

Ndërkohë, Ambasada është në komunikim edhe me shkolla të tjera të arsimit fillor në Slloveni.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla fillore “Jakoba Aljaža”, në Kranj të Sllovenisë është pajisur me tekste për mesimin e gjuhës shqie.e

Këto tekste janë një lehtësim të mësimit si dhe integrimit më të mirë të nxënësve shqiptar, shprehet Ambasada Shqiptare në Slloveni. Ndërkaq ajo është në komunikim dhe me shkolla të tjera të arsimit fillor në Slloveni.

POSTIMI I AMBASADES: 

Në përgjigje të kërkesës së shkollave fillore sllovene, Ambasada i dorëzoi shkollës fillore sllovene Jakoba Aljaža, në Kranj, tekste në gjuhën shqipe. 📚 🇦🇱

Këto tekste do të jenë në lehtësim të mësimit edhe të gjuhës sllovene dhe integrimit më të mirë të nxënësve shqiptarë.

Ndërkohë, Ambasada është në komunikim edhe me shkolla të tjera të arsimit fillor në Slloveni.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.