Greqi/ Biblioteka publike e Hanias në Kretë pasuron fondin me libra shqip

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Greqi/ Biblioteka publike e Hanias në Kretë pasuron fondin me libra shqip

Biblioteka e bashkisë se Hanias në Kretë, tashmë do të ketë në dispozicionin e saj, një fond me libra shqip të dhuruar prej shoqatës së emigrantëve shqiptarë që jetojnë atje.

Lajmi bëhet publik në rrjetet sociale prej kësaj biblioteke, ku theksohet se është plotësuar kështu një kërkesë e përhershme e shqiparëve që jetojnë aty.

“Kjo lëvizje na bën të lumtur, sepse fuqizojmë bashkëpunimin tonë dhe në të njëjtën kohë nxit fëmijët me origjinë shqiptare të vizitojnë Bibliotekat e Fëmijëve, të marrin hua libra dhe të marrin pjesë në programet filantropike kur kushtet e lejojnë atë”, shkruan “Biblioteka Komunale e Hanias”.

Në fondin e dhuruar janë libra për fëmijë, abetare si dhe vepra të shkrimtarëve më të njohur të letrave shqipe.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Biblioteka e bashkisë se Hanias në Kretë, tashmë do të ketë në dispozicionin e saj, një fond me libra shqip të dhuruar prej shoqatës së emigrantëve shqiptarë që jetojnë atje.

Lajmi bëhet publik në rrjetet sociale prej kësaj biblioteke, ku theksohet se është plotësuar kështu një kërkesë e përhershme e shqiparëve që jetojnë aty.

“Kjo lëvizje na bën të lumtur, sepse fuqizojmë bashkëpunimin tonë dhe në të njëjtën kohë nxit fëmijët me origjinë shqiptare të vizitojnë Bibliotekat e Fëmijëve, të marrin hua libra dhe të marrin pjesë në programet filantropike kur kushtet e lejojnë atë”, shkruan “Biblioteka Komunale e Hanias”.

Në fondin e dhuruar janë libra për fëmijë, abetare si dhe vepra të shkrimtarëve më të njohur të letrave shqipe.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Biblioteka e bashkisë se Hanias në Kretë, tashmë do të ketë në dispozicionin e saj, një fond me libra shqip të dhuruar prej shoqatës së emigrantëve shqiptarë që jetojnë atje.

Lajmi bëhet publik në rrjetet sociale prej kësaj biblioteke, ku theksohet se është plotësuar kështu një kërkesë e përhershme e shqiparëve që jetojnë aty.

“Kjo lëvizje na bën të lumtur, sepse fuqizojmë bashkëpunimin tonë dhe në të njëjtën kohë nxit fëmijët me origjinë shqiptare të vizitojnë Bibliotekat e Fëmijëve, të marrin hua libra dhe të marrin pjesë në programet filantropike kur kushtet e lejojnë atë”, shkruan “Biblioteka Komunale e Hanias”.

Në fondin e dhuruar janë libra për fëmijë, abetare si dhe vepra të shkrimtarëve më të njohur të letrave shqipe.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.