Francë/ Ambasada: Gati dokumentat për aplikimet deri në këtë datë

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Francë/ Ambasada: Gati dokumentat për aplikimet deri në këtë datë

Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumenta identifikimi, pashaportë ose kartë identiteti deri në datë 12 shkurt, se dokumentat janë gati.

Ato mund tí tërheqin pranë zyrave të Ambasadës në Paris. Procedura e tërheqjes do të bëhet të hënën dhe të martën nga ora 09:00 deri më 11:00.

Kujtojmë se ky shërbim në Ambasadën e Shqipërisë në Paris, u inaugurua më datë 8 shkurt të këtij viti për shtetasit shqiptarë rezidentë në Francë .

Një shërbim i sigurt, modern dhe efikas për tí ardhur në ndihmë qytetarëve dhe Diasporës shqiptare me banim në Francë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumenta identifikimi, pashaportë ose kartë identiteti deri në datë 12 shkurt, se dokumentat janë gati.

Ato mund tí tërheqin pranë zyrave të Ambasadës në Paris. Procedura e tërheqjes do të bëhet të hënën dhe të martën nga ora 09:00 deri më 11:00.

Kujtojmë se ky shërbim në Ambasadën e Shqipërisë në Paris, u inaugurua më datë 8 shkurt të këtij viti për shtetasit shqiptarë rezidentë në Francë .

Një shërbim i sigurt, modern dhe efikas për tí ardhur në ndihmë qytetarëve dhe Diasporës shqiptare me banim në Francë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumenta identifikimi, pashaportë ose kartë identiteti deri në datë 12 shkurt, se dokumentat janë gati.

Ato mund tí tërheqin pranë zyrave të Ambasadës në Paris. Procedura e tërheqjes do të bëhet të hënën dhe të martën nga ora 09:00 deri më 11:00.

Kujtojmë se ky shërbim në Ambasadën e Shqipërisë në Paris, u inaugurua më datë 8 shkurt të këtij viti për shtetasit shqiptarë rezidentë në Francë .

Një shërbim i sigurt, modern dhe efikas për tí ardhur në ndihmë qytetarëve dhe Diasporës shqiptare me banim në Francë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.