Gjermani/ Ambasada në Berlin sqaron tarifat për dokumentet biometrike

E mërkurë, 21 Prill, 2021
E mërkurë, 21 Prill, 2021

Gjermani/ Ambasada në Berlin sqaron tarifat për dokumentet biometrike

Në ambasadën shqiptare në Berlin më 4 shkurt u çel dhe zyra e aplikimit për dokumente biometrike.

Ambasada sqaron përmes postimit tarifat e aplikimit dhe mënyrën e pagesës si dhe rregullat kur aplikoni për shkak të humbjes së pasaportës apo kartës ID.

Lexo edhe- Gjermani/ Ambasada në Berlin nisi shërbimin për dokumentet ID

NJOFTIMI I PLOTE

Në vijim të fillimit të shërbimit për pasaporta dhe ID në Ambasadën e RSH në Berlin, ju njoftojmë se:
Rezervimi i takimit për pasaporta dhe ID kryhet nga vetë shtetasit përmes aplikimit në e-albania.al
1. Çmimi DHE MËNYRA E PAGESËS:
Pasaporta kushton 170,00 euro, ndërsa Karta ID kushton 16,00 euro. Totali 186,00 euro. Pagesën për pasaportë dhe ID duhet ta bëni në llogarinë bankare si më poshtë:
Kontoinhaber: Botschaft der Republik Albanien-Konsularabteilung;
Kontonummer: 319000600;
Bankleitzal: 10070100;
Währung:Eur
IBAN: DE16 1007 0100 0319 0006 00
BIC/SWIFT: DEUTDEBB101
Verwendungszweck: pasaportë dhe ID (emrin/mbiemrin tuaj, të familjes ose të femijës). Pagesën (Überweisung) mund ta bëni nga banka juaj ose nëse nuk keni llogari bankare, pagesën mund ta bëni edhe nëpërmjet llogarisë të një personi tjetër. Nëse jeni familje pagesa mund të bëhet së bashku e gjitha në total. Pagesa duhet kryer 3 ditë para paraqitjes në ambasadë. Në ambasadë nuk bëhen pagesa cash.
2. RREGULLI NË RAST SE APLIKONI PËR SHKAK TË HUMBJES SÊ PASAPORTËS OSE KARTËS ID.
Nëse ju ka humbur pasaporta dhe karta e identitetit (ID); ose njëra nga dokumentat, duhet të bëni vetëdeklarimin e humbjes para konsullit (pasaportës ose kartës shqiptare ID) në Ambasadë kur të paraqiteni për të dhënë shenjat e gishtave.
Llogaria bankare ku do të bëni pagesën e VETËDEKLARIMIT në vleren 30,00 EURO është si vijon:
Botschaft Albanien
IBAN: DE55100700000434926200
BIC: DEUTDEBBXXX
Deutsche Bank, Berlin
Kontonummer: 4349262
BLZ: 10070000
Kujdes! Kjo llogari bankare është vetëm për pagesën e vetëdeklarimit për humbjen e pasaportës, pasi është e ndryshme nga llogaria e pagesës për pasaportë dhe ID, prandaj duhet t‘i ndani pagesat sipas llogarive bankare përkatëse të Ambasadës të përshkruara më sipër.
Ju faleminderit!
Ambasada e RSH Berlin, Gjermani.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në ambasadën shqiptare në Berlin më 4 shkurt u çel dhe zyra e aplikimit për dokumente biometrike.

Ambasada sqaron përmes postimit tarifat e aplikimit dhe mënyrën e pagesës si dhe rregullat kur aplikoni për shkak të humbjes së pasaportës apo kartës ID.

Lexo edhe- Gjermani/ Ambasada në Berlin nisi shërbimin për dokumentet ID

NJOFTIMI I PLOTE

Në vijim të fillimit të shërbimit për pasaporta dhe ID në Ambasadën e RSH në Berlin, ju njoftojmë se:
Rezervimi i takimit për pasaporta dhe ID kryhet nga vetë shtetasit përmes aplikimit në e-albania.al
1. Çmimi DHE MËNYRA E PAGESËS:
Pasaporta kushton 170,00 euro, ndërsa Karta ID kushton 16,00 euro. Totali 186,00 euro. Pagesën për pasaportë dhe ID duhet ta bëni në llogarinë bankare si më poshtë:
Kontoinhaber: Botschaft der Republik Albanien-Konsularabteilung;
Kontonummer: 319000600;
Bankleitzal: 10070100;
Währung:Eur
IBAN: DE16 1007 0100 0319 0006 00
BIC/SWIFT: DEUTDEBB101
Verwendungszweck: pasaportë dhe ID (emrin/mbiemrin tuaj, të familjes ose të femijës). Pagesën (Überweisung) mund ta bëni nga banka juaj ose nëse nuk keni llogari bankare, pagesën mund ta bëni edhe nëpërmjet llogarisë të një personi tjetër. Nëse jeni familje pagesa mund të bëhet së bashku e gjitha në total. Pagesa duhet kryer 3 ditë para paraqitjes në ambasadë. Në ambasadë nuk bëhen pagesa cash.
2. RREGULLI NË RAST SE APLIKONI PËR SHKAK TË HUMBJES SÊ PASAPORTËS OSE KARTËS ID.
Nëse ju ka humbur pasaporta dhe karta e identitetit (ID); ose njëra nga dokumentat, duhet të bëni vetëdeklarimin e humbjes para konsullit (pasaportës ose kartës shqiptare ID) në Ambasadë kur të paraqiteni për të dhënë shenjat e gishtave.
Llogaria bankare ku do të bëni pagesën e VETËDEKLARIMIT në vleren 30,00 EURO është si vijon:
Botschaft Albanien
IBAN: DE55100700000434926200
BIC: DEUTDEBBXXX
Deutsche Bank, Berlin
Kontonummer: 4349262
BLZ: 10070000
Kujdes! Kjo llogari bankare është vetëm për pagesën e vetëdeklarimit për humbjen e pasaportës, pasi është e ndryshme nga llogaria e pagesës për pasaportë dhe ID, prandaj duhet t‘i ndani pagesat sipas llogarive bankare përkatëse të Ambasadës të përshkruara më sipër.
Ju faleminderit!
Ambasada e RSH Berlin, Gjermani.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.