Suedi/ Gati pasaportat dhe kartat ID për aplikimet 2-5 shkurt 2021

E diel, 28 Shkurt, 2021
E diel, 28 Shkurt, 2021

Suedi/ Gati pasaportat dhe kartat ID për aplikimet 2-5 shkurt 2021

Ambasada shqiptare në Stokholm bën të ditur se të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumente biometrike, pasaportë apo kartë ID deri më 2-5 shkurt 2021 mund të tërheqin dokumentet e tyre.

“Njoftojmë të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID në datat 02- 05 Shkurt 2021 të paraqiten në Ambasadë për tërheqjen e tyre në datat 23-25.02.2021, nga ora 10:00 deri në orën 15:00”, thuhet në njoftimin e ambasadës shqiptare në Stokholm.

Ambasada e Stokholmit është mes gjashtë përfaqësive diplomatike që ka nisur së fundmi procesin e pajisjes me dokumente biometrike, duke i ardhur në ndihmë shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit. Ky shërbim në këtë ambasadë nisi pikërisht më 2 shkurt të këtij viti.

Qytetarët kanë mundësi ta zgjedhin datën dhe orën individualisht online dhe Konsullata ju konfirmon me e-mail pranimin e aplikimit.

Regjistrimin dhe Aplikimin bëhet në Kompjuter ose në Celularin tuaj, duke shkarkuar aplikacionin e-Albania në play store dhe app store.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada shqiptare në Stokholm bën të ditur se të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumente biometrike, pasaportë apo kartë ID deri më 2-5 shkurt 2021 mund të tërheqin dokumentet e tyre.

“Njoftojmë të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID në datat 02- 05 Shkurt 2021 të paraqiten në Ambasadë për tërheqjen e tyre në datat 23-25.02.2021, nga ora 10:00 deri në orën 15:00”, thuhet në njoftimin e ambasadës shqiptare në Stokholm.

Ambasada e Stokholmit është mes gjashtë përfaqësive diplomatike që ka nisur së fundmi procesin e pajisjes me dokumente biometrike, duke i ardhur në ndihmë shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit. Ky shërbim në këtë ambasadë nisi pikërisht më 2 shkurt të këtij viti.

Qytetarët kanë mundësi ta zgjedhin datën dhe orën individualisht online dhe Konsullata ju konfirmon me e-mail pranimin e aplikimit.

Regjistrimin dhe Aplikimin bëhet në Kompjuter ose në Celularin tuaj, duke shkarkuar aplikacionin e-Albania në play store dhe app store.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.