Kompania shqiptare, përfaqësues ekskluziv për biznesin zviceran në Ballkan

E premte, 28 Janar, 2022
E premte, 28 Janar, 2022

Kompania shqiptare, përfaqësues ekskluziv për biznesin zviceran në Ballkan

Bizneset shqiptare vijojnë me suksese në të gjithë botën e një prej tyre është dhe “AHT Heating Albania-Rcon” me seli në Shqipëri.

Së fundmi kjo kompani ka fituar të drejtën për të qenë distributori ekskluziv i kompanisë “AHT Advanced Heating Technologies International Group Sagl”, me seli në Zvicër.

Kjo kompani është themeluar në vitin 2017 dhe ka arritur të fusë në treg dhe tashmë të përfaqësojë ekskluzivisht liderin botërore në ngrohje për një pjesë të rëndësishme të Ballkanit Perëndimor, duke përfshirë Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë e Veriut, Malin e zi, Bosnjë Herzegovinë dhe Kroacinë!

Ka qenë grupi zviceran i kompanisë që ka marë vendimin pasi ecuria lokale e kompanisë shqiptare ishte e rëndësishme duke mos u prekur as dhe nga kufizimet e COVID-19, duke e bërë atë një biznes shembull për shumë shtete të tjerë ku operon Grupi AHT.

Administratori i kompanise AHT, Panajot K. Rumi, i cili është dhe pjesë e Bordit të Dhomës së Biznesit të Diaspores Shqiptare u shpreh se ky vendim është një zhvillim që ai personalisht dhe si biznes u jep mundësi të tjera dhe hapësira zhvillimi domethënëse për territorin e Ballkanit dhe është një arritje për një kompani shqiptare.

Z. Rumi, i cili ka një përvojë të rëndësishme në zhvillimin e biznesit dhe eksportit të produkteve të ndërtimit tha më tej se “ky vendim, është një tregues jo i vogël për Shqipërinë, dhe territorin, pasi kompani të nivelit të lartë siç është Grupi Zvicerian AHT, merr vendime të cilat janë produkte studimi të thellë dhe afatgjatë për gjeopolitikën e shtetit dhe mundësitë ekonomike për një parashikim 10-vjeçar”.

Kompania AHT HEATING ALBANIA operon që nga viti 2017 në Shqipëri dhe është partner i Kompanise Zviceriane AHT ku operon në 78 vende në botë, duke prodhuar ngrohje elektrike nën dysheme, e cila është ekonomike, e shpejtë, miqësore ndaj mjedisit dhe i jep arkitektit një lirishmëri të jashtëzakonshme në projektim, duke garantuar dhe një konsum tepër të ulët për investitorin.

A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group ka seline ne Lugano – Zvicer dhe filiale strategjike ne SH.B.A, Australi, Israel, Qipro, Hollande, Kore dhe Italy. Prodhimi i produkteve tona jane nen kujdesin e A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group, realizohet ne fabriken tone ne Ghimbav – Rumani.

Te gjitha aktivitetet e Grupit Nderkombetar AHT bazohen ne principin “Permiresim te jetes – Mbrojtje te Mjedisit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Bizneset shqiptare vijojnë me suksese në të gjithë botën e një prej tyre është dhe “AHT Heating Albania-Rcon” me seli në Shqipëri.

Së fundmi kjo kompani ka fituar të drejtën për të qenë distributori ekskluziv i kompanisë “AHT Advanced Heating Technologies International Group Sagl”, me seli në Zvicër.

Kjo kompani është themeluar në vitin 2017 dhe ka arritur të fusë në treg dhe tashmë të përfaqësojë ekskluzivisht liderin botërore në ngrohje për një pjesë të rëndësishme të Ballkanit Perëndimor, duke përfshirë Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë e Veriut, Malin e zi, Bosnjë Herzegovinë dhe Kroacinë!

Ka qenë grupi zviceran i kompanisë që ka marë vendimin pasi ecuria lokale e kompanisë shqiptare ishte e rëndësishme duke mos u prekur as dhe nga kufizimet e COVID-19, duke e bërë atë një biznes shembull për shumë shtete të tjerë ku operon Grupi AHT.

Administratori i kompanise AHT, Panajot K. Rumi, i cili është dhe pjesë e Bordit të Dhomës së Biznesit të Diaspores Shqiptare u shpreh se ky vendim është një zhvillim që ai personalisht dhe si biznes u jep mundësi të tjera dhe hapësira zhvillimi domethënëse për territorin e Ballkanit dhe është një arritje për një kompani shqiptare.

Z. Rumi, i cili ka një përvojë të rëndësishme në zhvillimin e biznesit dhe eksportit të produkteve të ndërtimit tha më tej se “ky vendim, është një tregues jo i vogël për Shqipërinë, dhe territorin, pasi kompani të nivelit të lartë siç është Grupi Zvicerian AHT, merr vendime të cilat janë produkte studimi të thellë dhe afatgjatë për gjeopolitikën e shtetit dhe mundësitë ekonomike për një parashikim 10-vjeçar”.

Kompania AHT HEATING ALBANIA operon që nga viti 2017 në Shqipëri dhe është partner i Kompanise Zviceriane AHT ku operon në 78 vende në botë, duke prodhuar ngrohje elektrike nën dysheme, e cila është ekonomike, e shpejtë, miqësore ndaj mjedisit dhe i jep arkitektit një lirishmëri të jashtëzakonshme në projektim, duke garantuar dhe një konsum tepër të ulët për investitorin.

A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group ka seline ne Lugano – Zvicer dhe filiale strategjike ne SH.B.A, Australi, Israel, Qipro, Hollande, Kore dhe Italy. Prodhimi i produkteve tona jane nen kujdesin e A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group, realizohet ne fabriken tone ne Ghimbav – Rumani.

Te gjitha aktivitetet e Grupit Nderkombetar AHT bazohen ne principin “Permiresim te jetes – Mbrojtje te Mjedisit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.