Nisma “Dhuro Libra”, nis procesi i shpërndarjes në Greqi dhe Itali

Është nisur sot drejt Greqisë kontigjenti i parë i librave të dhuruara kuadër të nismës “Dhuro Libra” për shtetasit shqiptarëve që vuajnë dënimin në Institucionet e Ekzekutimit të Vendimeve Penale në Greqi. Ditën e nesërme do të nisen kontingjenti i përcaktuar për institucionet Itali. Janë rreth 10 mijë libra të cilët janë dhuruar nga shtëpi … Vazhdoni me leximin e Nisma “Dhuro Libra”, nis procesi i shpërndarjes në Greqi dhe Itali