Konkursi kombëtar i shkrimit të shkurtër nga UNICEF dhe MED

E mërkurë, 21 Prill, 2021
E mërkurë, 21 Prill, 2021

Konkursi kombëtar i shkrimit të shkurtër nga UNICEF dhe MED

UNICEF Albania në bashkëpunim me MDA organizon konkursin kombëtar të shkrimit të shkurtër.

UNICEF Albania hap këtë konkurs të shkrimeve për të gjithë shqiptarët që jetojnë brenda dhe jashtë vendit, me titull “Histori të pathëna”, duke u përqëndruar në ndërgjegjësimin mbi trafikimin e qenieve njerëzore, një fenomen që prek gratë dhe burrat në Shqipëri dhe veçanërisht fëmijët, të cilët përbëjnë më shumë se 30% të viktimave të përgjithshme të trafikimit njerëzor në vend.

“Na tregoni se si e shihni JU, mbijetesën dhe shpresën, ndikimin social dhe psikologjik që ka trafikimi i qenieve njerëzore në shoqërinë tonë dhe në vetë viktimat, dhe aplikoni në këtë konkurs për t’u bërë pjesë e kësaj fushate ndërgjegjësuese. Nese jeni të interesuar dërgoni shkrimet tuaja dhe na tregoni se si ndiheni, na jepni tregimin se si e shihni këtë fenomen”, shkruhet në njoftimin e MDA.

Afati i fundit i dorëzimit të shkrimeve është data 7 mars.

Aplikimin mund t’i dërgoni në adresën e emailit: essay.competition@mda.al

Për të mësuar më shumë detaje klikoni këtu:

Ky konkurs kombëtar organizohet në kuadër të programit “Transformimi i Përgjigjes Kombëtare ndaj trafikimit të Qenieve Njerëzore në dhe nga Shqipëria” i cili udhëhiqet nga UNICEF Albania dhe mbështetet nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar British Embassy Tirana.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

UNICEF Albania në bashkëpunim me MDA organizon konkursin kombëtar të shkrimit të shkurtër.

UNICEF Albania hap këtë konkurs të shkrimeve për të gjithë shqiptarët që jetojnë brenda dhe jashtë vendit, me titull “Histori të pathëna”, duke u përqëndruar në ndërgjegjësimin mbi trafikimin e qenieve njerëzore, një fenomen që prek gratë dhe burrat në Shqipëri dhe veçanërisht fëmijët, të cilët përbëjnë më shumë se 30% të viktimave të përgjithshme të trafikimit njerëzor në vend.

“Na tregoni se si e shihni JU, mbijetesën dhe shpresën, ndikimin social dhe psikologjik që ka trafikimi i qenieve njerëzore në shoqërinë tonë dhe në vetë viktimat, dhe aplikoni në këtë konkurs për t’u bërë pjesë e kësaj fushate ndërgjegjësuese. Nese jeni të interesuar dërgoni shkrimet tuaja dhe na tregoni se si ndiheni, na jepni tregimin se si e shihni këtë fenomen”, shkruhet në njoftimin e MDA.

Afati i fundit i dorëzimit të shkrimeve është data 7 mars.

Aplikimin mund t’i dërgoni në adresën e emailit: essay.competition@mda.al

Për të mësuar më shumë detaje klikoni këtu:

Ky konkurs kombëtar organizohet në kuadër të programit “Transformimi i Përgjigjes Kombëtare ndaj trafikimit të Qenieve Njerëzore në dhe nga Shqipëria” i cili udhëhiqet nga UNICEF Albania dhe mbështetet nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar British Embassy Tirana.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.