SHBA/ Universiteti “DePaul” takim virtual për “The Hidai “Eddie” Bregu”

E mërkurë, 21 Prill, 2021
E mërkurë, 21 Prill, 2021

SHBA/ Universiteti “DePaul” takim virtual për “The Hidai “Eddie” Bregu”

Universiteti “DePaul” organizon një takim online për të nderuar “Programin e Studimeve Shqiptare “The Hidai “Eddie” Bregu”. Takim online do të zhvillohet më 17 shkurt, ditën e Pavarësisë së Kosovës. Shkrimtari Gazmend Kapllani do të jetë referues në këtë takim me veprën e tij studimore: “Katedra e parë e pajisur me studime shqiptare në historinë e akademisë amerikane”.

“Faleminderit Universitetit DePaul, Dekan Guillermo Vásquez de Velasco, Provost Salma Ghanem dhe kolegët e mi DePaul për nderimin e kujtimit dhe trashëgimisë së Hidai “Eddie” Bregu, dhe për nderimin tim si Kryetari i katedrës së parë të Studimeve Shqiptare në historinë e akademisë amerikane.

Faleminderit për të gjithë mysafirët e nderuar dhe të shquar që do të marrin pjesë me përshëndetje dhe fjalime në Ceremoninë Përuruese. Dhe më e rëndësishmja falënderime të përzemërta për familjen Bregu”, shkruan Gazmend Kapllani në Facebook.

Regjistrimi është falas në linkun këtu

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Universiteti “DePaul” organizon një takim online për të nderuar “Programin e Studimeve Shqiptare “The Hidai “Eddie” Bregu”. Takim online do të zhvillohet më 17 shkurt, ditën e Pavarësisë së Kosovës. Shkrimtari Gazmend Kapllani do të jetë referues në këtë takim me veprën e tij studimore: “Katedra e parë e pajisur me studime shqiptare në historinë e akademisë amerikane”.

“Faleminderit Universitetit DePaul, Dekan Guillermo Vásquez de Velasco, Provost Salma Ghanem dhe kolegët e mi DePaul për nderimin e kujtimit dhe trashëgimisë së Hidai “Eddie” Bregu, dhe për nderimin tim si Kryetari i katedrës së parë të Studimeve Shqiptare në historinë e akademisë amerikane.

Faleminderit për të gjithë mysafirët e nderuar dhe të shquar që do të marrin pjesë me përshëndetje dhe fjalime në Ceremoninë Përuruese. Dhe më e rëndësishmja falënderime të përzemërta për familjen Bregu”, shkruan Gazmend Kapllani në Facebook.

Regjistrimi është falas në linkun këtu

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.