“Të mësojmë gjuhën amtare dhe kulturën shqiptare 1”, falas nga QBD

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

“Të mësojmë gjuhën amtare dhe kulturën shqiptare 1”, falas nga QBD

Qendra e Botimeve për Diasporën ka njoftuar vënien në dispozicion falas për shkollat e gjuhës shqipe në Diasporë tekstin shkollor “Të mësojmë gjuhën amtare dhe kulturën shqiptare 1”.

Teksti është hartuar në bazë të programit të miratuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë e Republikës së Shqipërisë, për fëmijët shqiptarë që jetojnë jashtë kësaj Republike.

Teksti është fitues i konkursit të shpallur nga kjo ministri, në vitin 2011 dhe është përgatitur për fëmijët e klasës I-III. Me anë të tij, fëmijët shqiptarë do të mësojnë të shkruajnë dhe lexojnë shqip; do të mësojnë për historinë e trashëgiminë kulturore të shqiptarëve etj.

Ky tekst vjen i rishikuar dhe i përmirësuar nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Për ta shkarkuar ose shfletuar librin, kliko këtu: “Të mësojmë gjuhën amtare dhe kulturën shqiptare 1”

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Qendra e Botimeve për Diasporën ka njoftuar vënien në dispozicion falas për shkollat e gjuhës shqipe në Diasporë tekstin shkollor “Të mësojmë gjuhën amtare dhe kulturën shqiptare 1”.

Teksti është hartuar në bazë të programit të miratuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë e Republikës së Shqipërisë, për fëmijët shqiptarë që jetojnë jashtë kësaj Republike.

Teksti është fitues i konkursit të shpallur nga kjo ministri, në vitin 2011 dhe është përgatitur për fëmijët e klasës I-III. Me anë të tij, fëmijët shqiptarë do të mësojnë të shkruajnë dhe lexojnë shqip; do të mësojnë për historinë e trashëgiminë kulturore të shqiptarëve etj.

Ky tekst vjen i rishikuar dhe i përmirësuar nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Për ta shkarkuar ose shfletuar librin, kliko këtu: “Të mësojmë gjuhën amtare dhe kulturën shqiptare 1”

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Qendra e Botimeve për Diasporën ka njoftuar vënien në dispozicion falas për shkollat e gjuhës shqipe në Diasporë tekstin shkollor “Të mësojmë gjuhën amtare dhe kulturën shqiptare 1”.

Teksti është hartuar në bazë të programit të miratuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë e Republikës së Shqipërisë, për fëmijët shqiptarë që jetojnë jashtë kësaj Republike.

Teksti është fitues i konkursit të shpallur nga kjo ministri, në vitin 2011 dhe është përgatitur për fëmijët e klasës I-III. Me anë të tij, fëmijët shqiptarë do të mësojnë të shkruajnë dhe lexojnë shqip; do të mësojnë për historinë e trashëgiminë kulturore të shqiptarëve etj.

Ky tekst vjen i rishikuar dhe i përmirësuar nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Për ta shkarkuar ose shfletuar librin, kliko këtu: “Të mësojmë gjuhën amtare dhe kulturën shqiptare 1”

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.