Gjermani/ Ambasada në Berlin nisi shërbimin për dokumentet ID

E enjte, 25 Korrik, 2024
E enjte, 25 Korrik, 2024

Gjermani/ Ambasada në Berlin nisi shërbimin për dokumentet ID

Sot në ambasadën e Shqipërisë në Berlin, filloi shërbimi për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti për shtetasit shqiptarë rezident në Gjermani.

Në prani të ambasadorit Artur Kuko dhe të drejtorit të kompanisë Aleat Jean-Alain JOUAN, shtetasit e parë që aplikuan morën shërbimin për pajisje me dokumente identifikimi (kartë identiteti dhe pasaportë).

Lexo edhe: Si të aplikoj online për rinovim dokumentash biometrike dhe deklarim të adresës

Për shkak të kufizimeve nga Pandemia të vendosura nga shteti Gjerman, shërbimi për dokumente identifikimi ( pasaportë dhe kartë identiteti) fillon pas datës 15 shkurt 2021.

Të gjithë shtetasit shqiptar me qëndrim në Gjermani mund të aplikojnë në portalin e-albania.al, duke ndjekur të gjitha udhëzimet e nevojshme që janë në portal.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Sot në ambasadën e Shqipërisë në Berlin, filloi shërbimi për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti për shtetasit shqiptarë rezident në Gjermani.

Në prani të ambasadorit Artur Kuko dhe të drejtorit të kompanisë Aleat Jean-Alain JOUAN, shtetasit e parë që aplikuan morën shërbimin për pajisje me dokumente identifikimi (kartë identiteti dhe pasaportë).

Lexo edhe: Si të aplikoj online për rinovim dokumentash biometrike dhe deklarim të adresës

Për shkak të kufizimeve nga Pandemia të vendosura nga shteti Gjerman, shërbimi për dokumente identifikimi ( pasaportë dhe kartë identiteti) fillon pas datës 15 shkurt 2021.

Të gjithë shtetasit shqiptar me qëndrim në Gjermani mund të aplikojnë në portalin e-albania.al, duke ndjekur të gjitha udhëzimet e nevojshme që janë në portal.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Sot në ambasadën e Shqipërisë në Berlin, filloi shërbimi për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti për shtetasit shqiptarë rezident në Gjermani.

Në prani të ambasadorit Artur Kuko dhe të drejtorit të kompanisë Aleat Jean-Alain JOUAN, shtetasit e parë që aplikuan morën shërbimin për pajisje me dokumente identifikimi (kartë identiteti dhe pasaportë).

Lexo edhe: Si të aplikoj online për rinovim dokumentash biometrike dhe deklarim të adresës

Për shkak të kufizimeve nga Pandemia të vendosura nga shteti Gjerman, shërbimi për dokumente identifikimi ( pasaportë dhe kartë identiteti) fillon pas datës 15 shkurt 2021.

Të gjithë shtetasit shqiptar me qëndrim në Gjermani mund të aplikojnë në portalin e-albania.al, duke ndjekur të gjitha udhëzimet e nevojshme që janë në portal.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.