“Letra nga Diaspora” online edhe në anglisht

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

“Letra nga Diaspora” online edhe në anglisht

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar sot falas online versionin anglisht të numrit të parë të revistës letrare “Letra nga Diaspora”,

Ky botim me intervista, analiza, retrospektive, krijimtari vjen me synimin jo vetë të mbrojtjes dhe përhapjes së gjuhës shqipe përmes letrave të bukura por dhe vendosjen e urave të komunikimit të autorëve shqiptarë në kohë apo vende të ndryshme, mes vetes dhe lexuesit, shqiptarë apo të huaj, në mbështetje të krijimtarisë më të mirë.

Lexo edhe: QBD publikon falas online numrin e parë të “Letra nga Diaspora”

Numrin e parë të revistës “Letra nga Diaspora” në versionin anglisht mund ta lexoni këtu: Letters from the Diaspora

Numrin e parë të revistës “Letra nga Diaspora” shqip mund ta lexoni këtu: Letra nga Diaspora 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar sot falas online versionin anglisht të numrit të parë të revistës letrare “Letra nga Diaspora”,

Ky botim me intervista, analiza, retrospektive, krijimtari vjen me synimin jo vetë të mbrojtjes dhe përhapjes së gjuhës shqipe përmes letrave të bukura por dhe vendosjen e urave të komunikimit të autorëve shqiptarë në kohë apo vende të ndryshme, mes vetes dhe lexuesit, shqiptarë apo të huaj, në mbështetje të krijimtarisë më të mirë.

Lexo edhe: QBD publikon falas online numrin e parë të “Letra nga Diaspora”

Numrin e parë të revistës “Letra nga Diaspora” në versionin anglisht mund ta lexoni këtu: Letters from the Diaspora

Numrin e parë të revistës “Letra nga Diaspora” shqip mund ta lexoni këtu: Letra nga Diaspora 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar sot falas online versionin anglisht të numrit të parë të revistës letrare “Letra nga Diaspora”,

Ky botim me intervista, analiza, retrospektive, krijimtari vjen me synimin jo vetë të mbrojtjes dhe përhapjes së gjuhës shqipe përmes letrave të bukura por dhe vendosjen e urave të komunikimit të autorëve shqiptarë në kohë apo vende të ndryshme, mes vetes dhe lexuesit, shqiptarë apo të huaj, në mbështetje të krijimtarisë më të mirë.

Lexo edhe: QBD publikon falas online numrin e parë të “Letra nga Diaspora”

Numrin e parë të revistës “Letra nga Diaspora” në versionin anglisht mund ta lexoni këtu: Letters from the Diaspora

Numrin e parë të revistës “Letra nga Diaspora” shqip mund ta lexoni këtu: Letra nga Diaspora 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.