Itali/ Ambasada e Shqipërisë njofton mbërritjen e dokumentave ID

E diel, 28 Shkurt, 2021
E diel, 28 Shkurt, 2021

Itali/ Ambasada e Shqipërisë njofton mbërritjen e dokumentave ID

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët se kanë mbërritur  pasaportë dhe letërnjoftim për ata që kanë aplikuar deri më datën 18 dhjetor 2020.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, dokumentat do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

Korrieri duhet të pajiset me: autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit; Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë, si dhe dokumentin “lettera di vettura”, vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri.

“Pasaportat dhe kartat ID nuk i dorëzohen korrierit, nëse mungon dokumentacioni i kërkuar për tërheqjen”, shkruhet në njoftimin e Ambasadës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët se kanë mbërritur  pasaportë dhe letërnjoftim për ata që kanë aplikuar deri më datën 18 dhjetor 2020.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, dokumentat do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

Korrieri duhet të pajiset me: autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit; Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë, si dhe dokumentin “lettera di vettura”, vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri.

“Pasaportat dhe kartat ID nuk i dorëzohen korrierit, nëse mungon dokumentacioni i kërkuar për tërheqjen”, shkruhet në njoftimin e Ambasadës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.