Greqi / Prezantimi i Organizatës “Jeta_Selanik” në festën e shumëgjuhësisë

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Greqi / Prezantimi i Organizatës “Jeta_Selanik” në festën e shumëgjuhësisë

Organizata “Jeta” në Selanik mori pjesë në festivalin e shumëgjuhësisë, i cili u organizua nëpërmjet platformës online “Zoom”.

Pjesëtaret që përfaqësuan Organizatën “Jeta” u prezantuan me valle tradicionale shqiptare nën drejtimin e Margarita Evangjelou, si dhe letërsia shqiptare në emigracion u përfaqësua nga Kristina Demiri Dojce.

Lexo edhe: Greqi / Organizata “Jeta” pjesë e festivalit të shumëgjuhësisë në Selanik

Ky është viti i tetë që Bashkia e Selanikut organizon festën e shumëgjuhësisë dhe programi u ndoq “live” nga të gjithë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Organizata “Jeta” në Selanik mori pjesë në festivalin e shumëgjuhësisë, i cili u organizua nëpërmjet platformës online “Zoom”.

Pjesëtaret që përfaqësuan Organizatën “Jeta” u prezantuan me valle tradicionale shqiptare nën drejtimin e Margarita Evangjelou, si dhe letërsia shqiptare në emigracion u përfaqësua nga Kristina Demiri Dojce.

Lexo edhe: Greqi / Organizata “Jeta” pjesë e festivalit të shumëgjuhësisë në Selanik

Ky është viti i tetë që Bashkia e Selanikut organizon festën e shumëgjuhësisë dhe programi u ndoq “live” nga të gjithë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Organizata “Jeta” në Selanik mori pjesë në festivalin e shumëgjuhësisë, i cili u organizua nëpërmjet platformës online “Zoom”.

Pjesëtaret që përfaqësuan Organizatën “Jeta” u prezantuan me valle tradicionale shqiptare nën drejtimin e Margarita Evangjelou, si dhe letërsia shqiptare në emigracion u përfaqësua nga Kristina Demiri Dojce.

Lexo edhe: Greqi / Organizata “Jeta” pjesë e festivalit të shumëgjuhësisë në Selanik

Ky është viti i tetë që Bashkia e Selanikut organizon festën e shumëgjuhësisë dhe programi u ndoq “live” nga të gjithë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.