Identifikimi elektronik i votuesve, KQZ letër partive politike

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Identifikimi elektronik i votuesve, KQZ letër partive politike

KQZ i është drejtuar ditën e sotme me një letër partive politike në vend për t’i informuar mbi procedurat e ndjekura për prokurimin për sisteme e pajisje të teknologjisë së informacionit për identifikimin elektronik të votuesve dhe verifikimin paszgjedhor.

Sipas KQZ, vetëm 6 kompani u regjistruar në APP dhe morë ftesë për pjesëmarrje në procedurën prokuruese.

5 janari ishte afati i fundit dhe vetëm një kompani dorëzoi në kohë dokumentacionin bashkë me ‘demon’ e kërkuar.

Tashmë KQZ ndodhet në fazën e në vlerësimit të ofertës ekonomike dhe te zgjidhjes teknike që ka ofruar kompania për të implementuar këtë teknologji më 25 prill.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

KQZ i është drejtuar ditën e sotme me një letër partive politike në vend për t’i informuar mbi procedurat e ndjekura për prokurimin për sisteme e pajisje të teknologjisë së informacionit për identifikimin elektronik të votuesve dhe verifikimin paszgjedhor.

Sipas KQZ, vetëm 6 kompani u regjistruar në APP dhe morë ftesë për pjesëmarrje në procedurën prokuruese.

5 janari ishte afati i fundit dhe vetëm një kompani dorëzoi në kohë dokumentacionin bashkë me ‘demon’ e kërkuar.

Tashmë KQZ ndodhet në fazën e në vlerësimit të ofertës ekonomike dhe te zgjidhjes teknike që ka ofruar kompania për të implementuar këtë teknologji më 25 prill.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

KQZ i është drejtuar ditën e sotme me një letër partive politike në vend për t’i informuar mbi procedurat e ndjekura për prokurimin për sisteme e pajisje të teknologjisë së informacionit për identifikimin elektronik të votuesve dhe verifikimin paszgjedhor.

Sipas KQZ, vetëm 6 kompani u regjistruar në APP dhe morë ftesë për pjesëmarrje në procedurën prokuruese.

5 janari ishte afati i fundit dhe vetëm një kompani dorëzoi në kohë dokumentacionin bashkë me ‘demon’ e kërkuar.

Tashmë KQZ ndodhet në fazën e në vlerësimit të ofertës ekonomike dhe te zgjidhjes teknike që ka ofruar kompania për të implementuar këtë teknologji më 25 prill.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.