Zvicër/Mirela Mezani: “Women Alb World”, një zë i fuqishëm i femrës shqiptare

Mirela Mezani drejtuese e shoqatës Women Alb World (WAW) në Gjenevë të Zvicrës rrëfen per gazetën “Dielli” organizimin dhe aktivitet kryesore në bashkëpunim me rrjetin e bizneseve shqiptare në zvicër, projektet në përkrahje të femrave shqiptare në Zvicër dhe të mësimit të gjuhës shqipe. VËSHTIRËSITË E FILLIMIT TË KRIJIMIT TË WOMEN ALB WORLD Women Alb … Vazhdoni me leximin e Zvicër/Mirela Mezani: “Women Alb World”, një zë i fuqishëm i femrës shqiptare