Marka e njohur e makinave vendos gjuhën shqipe në sistem

E diel, 17 Janar, 2021
E diel, 17 Janar, 2021

Marka e njohur e makinave vendos gjuhën shqipe në sistem

Marka e njohur e makinave Renault ka vendosur edhe gjuhën shqipe në sistemin e saj kompjuterik.

Modeli më i ri Renault Captur 2020 tashmë ka një karakteristikë plus që mund ta favorizojë në tregun shqiptarë, ky model “flet” shqip, pasi ka të vendosur në sistem edhe gjuhën shqipe.

Sipas dëshirës së shoferit, ky model i ri ofron edhe gjuhën shqipe në ekran, duke ju mundësuar juve që navigim të thjeshtë në touchscreen.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Marka e njohur e makinave Renault ka vendosur edhe gjuhën shqipe në sistemin e saj kompjuterik.

Modeli më i ri Renault Captur 2020 tashmë ka një karakteristikë plus që mund ta favorizojë në tregun shqiptarë, ky model “flet” shqip, pasi ka të vendosur në sistem edhe gjuhën shqipe.

Sipas dëshirës së shoferit, ky model i ri ofron edhe gjuhën shqipe në ekran, duke ju mundësuar juve që navigim të thjeshtë në touchscreen.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.