28 Nëntori / Shqiptarë nga e gjithë bota bashkë në një koncert virtual

E mërkurë, 27 Janar, 2021
E mërkurë, 27 Janar, 2021

28 Nëntori / Shqiptarë nga e gjithë bota bashkë në një koncert virtual

Një koncert virtual do të bëj bashkë sot shqiptarë nga e gjithë bota. Artistë që jetojnë në vende të ndryshme në botës, do të vijnë në një koncert kuq e zi me nismën e “Tomorr Kokona Art-Management”. Eventi nis në orën 15:00 në Britani, që përkon me orën 16:00 në Shqipëri.

Koncerti do të moderohet nga organizatorët Tomorr Kokona (Ambasador Kombi) dhe Servet Bytyçi. Të ftuar janë artistë shqiptarë që jetojnë Britani, SHBA, Bruksel, Austri etj., si dhe nuk do mungojnë edhe artistë nga Kosova dhe Shqipëria.

Për t’u bërë pjesë e eventit mund të regjistroheni falas këtu

Një koncert virtual do të bëj bashkë sot shqiptarë nga e gjithë bota. Artistë që jetojnë në vende të ndryshme në botës, do të vijnë në një koncert kuq e zi me nismën e “Tomorr Kokona Art-Management”. Eventi nis në orën 15:00 në Britani, që përkon me orën 16:00 në Shqipëri.

Koncerti do të moderohet nga organizatorët Tomorr Kokona (Ambasador Kombi) dhe Servet Bytyçi. Të ftuar janë artistë shqiptarë që jetojnë Britani, SHBA, Bruksel, Austri etj., si dhe nuk do mungojnë edhe artistë nga Kosova dhe Shqipëria.

Për t’u bërë pjesë e eventit mund të regjistroheni falas këtu