Austri/ Klubit i Librit Shqip “Dora” organizon garёn “Krijuesi i Vogёl”

E diel, 17 Janar, 2021
E diel, 17 Janar, 2021

Austri/ Klubit i Librit Shqip “Dora” organizon garёn “Krijuesi i Vogёl”

Ambasada e Shqipërisë në Vjenë në bashkëpunim me Landa Grembi, Drejtuese e Klubit tё Librit Shqip “Dora”, nёn kujdesin e veçantё tё Ambasadorit Roland Bimo, organizojnё garёn “Krijuesi i Vogёl”.

Qёllimi i garёs ёshtё angazhimi e ndёrveprimi i fёmijёve tё komunitetit shqiptar nё Austri midis tyre. Fёmijёt, miqtё e vegjёl tё “Dora”, janё nxitur nё kёtё kohё tё pazakontё pёr tё shfaqur botёkuptimin e tyre nёpёrmjet vizatimeve e punimeve tё ndryshme.

Në njoftimin e Ambasadës thuhet se ftohen tё gjithё dashamirёsit tё shprehin mbёshtetjen e tyre nёpёrmjet pёlqimeve në rrjetet sociale pёr krijimet mё tё bukura. Krijimi qё do tё marrё mё shumё pёlqime, deri nё datёn 2 dhjetor ora 18:00, do tё vlerёsohet me çertifikatё “Krijuesi i Vogёl” nga Ambasadori Bimo, njё libёr artistik dhe njё set me libra mёsimorё pёr gjuhёn shqipe.

Një nismë pёr inkurajimin e fёmijёve nё shprehjen talentit tё tyre dhe kultivimin e vlerave artistike.

Ambasada e Shqipërisë në Vjenë në bashkëpunim me Landa Grembi, Drejtuese e Klubit tё Librit Shqip “Dora”, nёn kujdesin e veçantё tё Ambasadorit Roland Bimo, organizojnё garёn “Krijuesi i Vogёl”.

Qёllimi i garёs ёshtё angazhimi e ndёrveprimi i fёmijёve tё komunitetit shqiptar nё Austri midis tyre. Fёmijёt, miqtё e vegjёl tё “Dora”, janё nxitur nё kёtё kohё tё pazakontё pёr tё shfaqur botёkuptimin e tyre nёpёrmjet vizatimeve e punimeve tё ndryshme.

Në njoftimin e Ambasadës thuhet se ftohen tё gjithё dashamirёsit tё shprehin mbёshtetjen e tyre nёpёrmjet pёlqimeve në rrjetet sociale pёr krijimet mё tё bukura. Krijimi qё do tё marrё mё shumё pёlqime, deri nё datёn 2 dhjetor ora 18:00, do tё vlerёsohet me çertifikatё “Krijuesi i Vogёl” nga Ambasadori Bimo, njё libёr artistik dhe njё set me libra mёsimorё pёr gjuhёn shqipe.

Një nismë pёr inkurajimin e fёmijёve nё shprehjen talentit tё tyre dhe kultivimin e vlerave artistike.