Nis trajnimi i strukturave administrative për Diasporën në bashkitë e vendit

Është prezantuar ditën e sotme nëpërmjet një aktiviteti online projekti më i ri për angazhimin e Diasporës në vendlindje. Ai do të jetë programi “Migrim & Diasporë”, për angazhimin në vendlindje.  Ky program që ka synim fuqizimin e rolit të diasporës dhe migrantëve në zhvillimin ekonomik vendor në Shqipëri është një projekt i financuar nga … Vazhdoni me leximin e Nis trajnimi i strukturave administrative për Diasporën në bashkitë e vendit