Mbyllet pika kufitare e Kapshticës, shtohen masat dhe në Kakavijë

E mërkurë, 2 Dhjetor, 2020
E mërkurë, 2 Dhjetor, 2020

Mbyllet pika kufitare e Kapshticës, shtohen masat dhe në Kakavijë

Prej mëngjesit të kësaj të shtune ata që do të duhet të shkojnë në Greqi nga Kakavija do të bëjën dhe testin e shpejtë para se të shkelin territorin grek.

Ka qenë kjo masa më e fundit e palës greke për të frenuar përhapjen e virusit COVID-19 në vend.

Përgjigjja e testit të shpejtë duhet të merret në vend dhe në vazhdim do të lejohet kalimi në doganë. Pala greke ka vendosur t’i fusë në grupe të vogla personat që kalojnë, i teston dhe pasi jepen përgjigjet e testeve, portat hapen sërish për të hyrë grupi i radhës.

Ata kanë kërkuar mirëkuptimin e kalimtarëve që përdorin këtë pikë, pasi sipas saj është e vetmja mënyrë që të vazhdojë të mbetet e hapur edhe pika e Kakavijës, në kushtet të cilat janë krijuar prej përhapjes masive të Covid-19 në Greqi.

Prej mëngjesit të kësaj të shtune ata që do të duhet të shkojnë në Greqi nga Kakavija do të bëjën dhe testin e shpejtë para se të shkelin territorin grek.

Ka qenë kjo masa më e fundit e palës greke për të frenuar përhapjen e virusit COVID-19 në vend.

Përgjigjja e testit të shpejtë duhet të merret në vend dhe në vazhdim do të lejohet kalimi në doganë. Pala greke ka vendosur t’i fusë në grupe të vogla personat që kalojnë, i teston dhe pasi jepen përgjigjet e testeve, portat hapen sërish për të hyrë grupi i radhës.

Ata kanë kërkuar mirëkuptimin e kalimtarëve që përdorin këtë pikë, pasi sipas saj është e vetmja mënyrë që të vazhdojë të mbetet e hapur edhe pika e Kakavijës, në kushtet të cilat janë krijuar prej përhapjes masive të Covid-19 në Greqi.