Shoqata e Bashkësisë Shqiptare-Kanadeze aktivitet online për festat e Nëntorit

E mërkurë, 2 Dhjetor, 2020
E mërkurë, 2 Dhjetor, 2020

Shoqata e Bashkësisë Shqiptare-Kanadeze aktivitet online për festat e Nëntorit

Shoqata e Bashkësisë Shqiptare-Kanadeze organizon për herë të parë një festë virtuale, nje aktivitet që do të celebrojë  festat e nëntorit, muajin e trashëgimisë shqiptare në Ontario dhe 30 vjetorin e themelimit të shoqatës.

Për shkak të masave të marra ndaj pandemisë Covid-19, festa do të zhvillohen nëpërmjet platformës Zoom më datë 29 nëntor në orën 16:00.

Në këtë festë virtuale do të interpretojnë emra të njohur të muzikës dhe artit shqiptarë si Myfarete Laze, Yllka Kuqi, Jani dhe Sofia Papadhimitri, Valon Shehu, Erza Muqolli, Tringa Rexhepi, Dj.Viss, Lili Cingu dhe Shqiponjat e vogla.

Shoqata e Bashkësisë Shqiptare-Kanadeze organizon për herë të parë një festë virtuale, nje aktivitet që do të celebrojë  festat e nëntorit, muajin e trashëgimisë shqiptare në Ontario dhe 30 vjetorin e themelimit të shoqatës.

Për shkak të masave të marra ndaj pandemisë Covid-19, festa do të zhvillohen nëpërmjet platformës Zoom më datë 29 nëntor në orën 16:00.

Në këtë festë virtuale do të interpretojnë emra të njohur të muzikës dhe artit shqiptarë si Myfarete Laze, Yllka Kuqi, Jani dhe Sofia Papadhimitri, Valon Shehu, Erza Muqolli, Tringa Rexhepi, Dj.Viss, Lili Cingu dhe Shqiponjat e vogla.